Τη βίλα του βιομήχανου αλλαντικών Παναγιώτη Νίκα στην Τήνο αγόρασε σε πλειστηριασμό ο Γιώργος Λιάγκας.

Πρόκειται για ένα ακίνητο στην Τήνο που ανήκε στον Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2017 και βγήκε σε πλειστηριασμό για 458.000 ευρώ. Η βίλα πέρασε στα χέρια του Γιώργου Λιάγκα δίνοντας δύο ευρώ περισσότερα από την τιμή εκκίνησης σύμφωνα με το mononews.gr.

Το ακίνητο είναι εγκαταλελειμμένο για πολλά χρόνια και θα χρειαστεί μια καλή ανακαίνιση. Υπενθυμίζεται ότι επισπεύδουσα ήταν η Intrum και η κατάσχεση έγινε για 150.000 ευρώ πλέον τόκων και εξόδων, «που αποτελεί μέρος του επιδικασθέντος κεφαλαίου, όπως αυτό επιτάχθηκε με την από 26-06-2023 κοινοποιηθείσα επιταγή προς πληρωμή, με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος της επισπεύδουσας, για την είσπραξη του υπολοίπου επιταχθέντος ποσού, με άλλη αναγκαστική κατάσχεση ή αναγγελία στον ίδιο ή σε άλλον πλειστηριασμό».

Η βίλα βρίσκεται σε περιοχή εκτός σχεδίου, κοντά στον παραθαλάσσιο οικισμό Κιόνια και στη Χώρα της Τήνου, σε συγκρότημα κατοικιών που αναπτύσσεται σε οικόπεδο 4.063,65 τ.μ. Από το οικόπεδο μπορεί να απολαύσει κανείς μια μοναδική θέα. Όταν ο καιρός το επιτρέπει, διακρίνονται, εκτός από τα κοντινά νησιά (Σύρος, Δήλος, Μύκονος), και τα πιο μακρινά (Πάρος, Αντίπαρος, Νάξος, Κύθνος, Σέριφος).

Περιλαμβάνει υπόγειο με εμβαδόν 111,51 τ.μ., που αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, wc, αποθήκη και τη σκάλα ανόδου, ενώ το ισόγειο έχει εμβαδόν 50,04 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού – τραπεζαρίας – κουζίνας, σκάλα προς το υπόγειο και τον πρώτο όροφο.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Το Δέντρο των Ψυχών»: Μνημείο για τα θύματα των Τεμπών – Συμβολίζει τη ζωή και την ελπίδα
Επόμενο άρθροΡολάν Γκαρός: Φούτσοβιτς-Τσιτσιπάς 0-2 σετ (6-7, 4-6, 1-4)