Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την περιοδεία του στην Παλαιστίνη. Στο πλαίσιο αυτής, το πρωί της Δευτέρας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλο Γ’.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, ο κ. Θεόφιλος ενημέρωσε τον Στέφανο Κασσελάκη για τη δράση του Πατριαρχείου και για ζητήματα που αφορούν στην ελληνορθόδοξη κοινότητα στις περιοχές διακονίας Του.

Σημειώνεται ότι τον Στέφανο Κασσελάκη συνοδεύουν στην Παλαιστίνη η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, ο Τομεάρχης Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, η Τομεάρχης Εξωτερικών, Ρένα Δούρου και ο διπλωματικός του σύμβουλος, Δημήτριος Παπαγεωργίου.

Από τη συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκη, με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ

Εξέφρασε τη στήριξη του στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Από πλευράς του, ο κος Κασσελάκης εξέφρασε την αταλάντευτη στήριξη του στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και στη διατήρηση του ειδικού καθεστώτος του, καθώς και στην ανάγκη παροχής κάθε είδους δυνατής αρωγής στους Ελληνορθοδόξους που διαβιούν στη Γάζα και στη Δυτική Όχθη.

Εξάλλου ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στην τραγωδία που συντελείται στη Λωρίδα της Γάζας, επισημαίνοντας την ανάγκη για άμεση κατάπαυση του πυρός, αλλά και για την απρόσκοπτη παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Δείτε το βίντεο



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕυαγγελίστρια: Όταν την «φωτίζει» ο ήλιος είναι σαν «καμβάς» ζωγραφικής με τα πιο φωτεινά χρώματα (εικόνες)
Επόμενο άρθροΗ Εορτή Μεσοπεντηκοστής στη Μητρόπολη Δημητριάδος