Ο θρύλος του Hollywood, Κλιντ Ίστγουντ έχει σήμερα (31.05.2024) τα 94α του γενέθλια και γιορτάσει σαν να ήταν νέος. Λίγες μέρες πριν η Μόργκαν Ίστγουντ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του Κλιντ Ίστγουντ, ήταν τον περασμένο Μάρτιο όταν εθεάθη χαμογελαστός στην εκδήλωση στην Carmel-by-the-Sea στην Καλιφόρνια, όπου ο ίδιος είχε διατελέσει δήμαρχος τη δεκαετία του 1980. Παρά την προχωρημένη ηλικία του ο θρυλικός ηθοποιός, που γιόρτασε τα γενέθλιά του, δεν το έβαλε κάτω και το Νοέμβριο του 2023 ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας, «Juror #2» ως κινηματογραφιστής.

Το καστ της νέας «τελευταίας» ταινίας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Nicholas Hoult, Toni Collette, Gabriel Basso, Chris Messina και Kiefer Sutherland.

«Νομίζεις ότι θα συναντήσεις κάποιον δύσκολο τύπο και αυτός είναι ευγενικός, ήρεμος και χαρούμενος» είχε δηλώσει ο Κρις Μεσίνα για τη συνεργασία του με τον σπουδαίο ηθοποιό τον Δεκέμβριο. «Ήταν φοβερός. Τον αγάπησα πραγματικά» πρόσθεσε.

@freecasttv Happy 94th Birthday to the iconic #ClintEastwood 🎬✨ From westerns to thrillers, his legendary career has given us countless unforgettable moments! Want to watch one of his iconic films? Head over to FreeCast.com and search for Clint Eastwood to find all his movies and discover where to watch them—no more app diving needed! Celebrate the man, the myth, the legend with us! #FreeCast #NextGenStreaming #eastwood #clint #bday #movies #theater #show #series #movie #app #stream #streaming #legend #ClintEastwood #Legend #HappyBirthday #hollywood #cowboy ♬ original sound – FreeCast

https://www.tiktok.com/embed.js

Επίσης σε λίγους μήνες πρόκειται να καλωσορίσει ένα ακόμη μέλος στην οικογένειά του αφού η μικρότερη κόρη του, Mόργκαν ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της μωρό με τον αρραβωνιαστικό της Τάνερ Κούπμανς

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Morgan Eastwood (@morganeastwood)

//www.instagram.com/embed.js

Η Morgan, η οποία είναι συγγραφέας αλλά και η μικρότερη κόρη του Clint Eastwood, μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα στο Instagram, αποκαλύπτοντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της με δύο στιγμιότυπα και με τη φράση «το μωρό μας».

Ανάμεσα στις διαδικτυακές ευχές που δέχτηκε ήταν της μαμάς της, Dina Fisher, γράφοντας: «Το μωρό μου έχει μωρό!». Η ίδια ήταν παντρεμένη με τον σταρ από το 1996 έως το 2014.

Ο Eastwood έχει άλλα επτά παιδιά με έξι διαφορετικές γυναίκες με μεγαλύτερη τηn 70χρονη Laurie Murray.

@requination Happy 93rd Birthday Clint Eastwood #clinteastwood #nonagenarian #93yearsyoung #livinglegend #rqn #requination ♬ Reflection – Musik Bayi ID

https://www.tiktok.com/embed.js

Ο σταρ και πέρσι γιόρτασε τα 93α γενέθλιά του, σβήνοντας κεράκια και έχοντας δίπλα του τους αγαπημένους του ανθρώπους.

To άρθρο Ο Κλιντ Ίστγουντ γιόρτασε τα 94α γενέθλιά του – Η μικρότερη του κόρη Μόργκαν είναι έγκυος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜπελέρης: Η επεισοδιακή συνέντευξη στο MEGA – H ξαφνική διακοπή όταν μιλούσε για τον Ράμα
Επόμενο άρθροΗ κατανάλωση αλκοόλ μειώνεται, η χρήση μαριχουάνας αυξάνεται