Χαρούμενη που ο πατέρας του παιδιού της δεν είναι στη ζωή της δήλωσε η Μαρία Καρλάκη. «Μεγαλώνω το παιδί μου με ηρεμία» είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Δεν έχω πληγωθεί καθόλου που δεν υπάρχει επικοινωνία με τον πατέρα του παιδιού μου. Δοξάζω τον Θεό και την Παναγία! Που, από τη στιγμή που είναι έτσι όπως είναι, αυτό το πράγμα που λέγεται άνθρωπος δεν είναι στη ζωή μας», είπε η Μαρία Καρλάκη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού.

«Δεν αξίζει αυτή η συμπεριφορά ούτε σε μένα αλλά ούτε και στον γιο μου. Αν είχα δηλαδή τέτοια συμπεριφορά συνέχεια, θα πέθαινα από αρρώστια, δεν γίνεται.

Γλίτωσα από την εντατική στο παρά πέντε. Θέλω να πω ότι με γλίτωσε που δεν ήρθε στη βάφτιση, μεγαλώνω το παιδί μου με ηρεμία.

Όταν αναγνωρίζεις κάτι, πρέπει να τηρείς και τις υποχρεώσεις σου. Δεν μπορούσε να τηρήσει οικονομικά τις υποχρεώσεις γιατί δεν έχει πληρώσει ούτε τη γέννα! Δεν μπορούσε, όλα καλά, δεν πειράζει. Μπορεί και να μην μπορεί ο άνθρωπος.

 

Νομίζω πως, αυτό που πέρασα, δεν αξίζει ούτε στον χειρότερο μου εχθρό. Πέρασα κάτι πάρα, μα πάρα, πολύ δύσκολο και δοξάζω τον Θεό κάθε μέρα που δεν έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη», κατέληξε η Μαρία Καρλάκη.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Κατασκήνωση στην πόλη»: Ως τη Δευτέρα 3 Ιουνίου οι αιτήσεις στην πλατφόρμα του Δήμου Λαρισαίων
Επόμενο άρθροΕκδήλωση στην παραλία Βόλου για το περιβάλλον