Συγκλονισμένη παραμένει όλοι η περιοχή της Άρβης στο Ηράκλειο της Κρήτης με τον χαμό του μικρού Νικόλα, ο οποίος χάθηκε τόσο άδικα κάνοντας μπάνιο στη θάλασσα που τόσο αγαπούσε.

Το παιδί είχε καταγωγή από την Αλβανία ενώ οι γονείς του ζουν τα τελευταία χρόνια στην Άρβη. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης πρόκειται για μεροκαματιάρηδες, εργάτες κυρίως στα θερμοκήπια, εξαίρετοι άνθρωποι όπως παραδέχονται όλοι στην περιοχή.

Πρωτοβουλία του συλλόγου

Επιθυμία του πατέρα και της μητέρας του 7χρονου, οι οποίοι ζουν το δράμα τους είναι να ταφεί το παιδί τους στην Αλβανία. Η οικονομική τους κατάσταση, όμως, δεν επιτρέπει αυτό το ταξίδι ούτε μπορούν να καλυφθούν τα έξοδα της κηδείας.

Για τον λόγο αυτό ανέλαβε πρωτοβουλία ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Εξωραϊστικός Συλλόγος Άρβης.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε αναλαμβάνει τα έξοδα της μεταφοράς και της κηδείας του Νικόλα στην πατρίδα του, ενώ ξεκινά έρανος σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου Άρβης, το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου και την Ενορία Άρβης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Άρβης αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Εξωραϊστικού συλλόγου Άρβης έπειτα από το τραγικό συμβάν που έγινε στο χωριό μας συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:

1. Να εκφράσει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του

2. Να καλύψει τα έξοδα της μεταφοράς και της κηδείας του παιδιού στην πατρίδα του.

Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου Άρβης, το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου και την Ενορία Άρβης, θα προβεί σε έρανο αύριο Κυριακή 2/7 από τις 6 στο χωριό.

Νίκο θα σε θυμόμαστε με αγάπη…»

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτο γήπεδο-χωράφι της Νεάπολης ο Ολυμπιακός Βόλου γιορτάζει την Κυριακή την άνοδο στη Γ’ Εθνική
Επόμενο άρθροΣκληρή απάντηση Μπέου σε δημοσίευμα που τον φέρει στο Λονδίνο με ιδιωτικό αεροσκάφος μαζί με Βαγγέλη Μαρινάκη για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ