Μετά από…….παλινωδίες και τρικλοποδιές, στο γήπεδο-χωράφι της Νεάπολης, στις 5 το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουνίου, ο ιστορικός Ολυμπιακός Βόλου θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική και θα γιορτάσει την άνοδό του στην Γ’ Εθνική.

Ο παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας από τα ένδοξα χρόνια της Α’ Εθνικής Στάθης Ρόκας, που εργάζεται για την ομάδα, έστειλε το μήνυμα:

”Την Κυριακή όλοι στην Νεάπολη να χειροκροτήσουμε την ομάδα. Δεν πρέπει να λείπει κανείς. ΒΟΛΟΣ στα εύκολα ΒΟΛΑΡΑ στα δύσκολα….!!!!! Η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα εμείς είμαστε απλά στρατιώτες της….!!!”

Η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

”Την Κυριακή 2 Ιουνίου 17.00 η ώρα στο γήπεδο της Νεάπολης διεξάγεται η ποδοσφαιρική μας αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Κοίλων. Μετά την έλλειψη επικοινωνίας και συνεννόησης με τον δήμο Βόλου για το ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», την άρνηση της εταιρείας διαχείρισης του Πανθεσσαλικού για να διεξαχθεί εκεί ο αγώνας λόγω προγραμματισμένων εργασιών, που μας αιφνιδίασε και την αποδοχή όλων των αιτημάτων από τον δήμο Ρήγα Φεραίου και το Βελεστίνο, τελικά ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Νεάπολη.

Δεν είναι γιορτή, είναι συσπείρωση. Αγωνιστικά, με βάση τις συνθήκες που ξεκινήσαμε, τα αδιανόητα πηγαδάκια και εικασίες, το αγκάλιασμα της ομάδας από όλη την επιχειρηματική κοινότητα του Βόλου και τους αμέτρητους αρωγούς μας σε αυτή την προσπάθεια, η άνοδος και η ανακοπή της πορείας συρρίκνωσης της κορωνίδας του σύλλογου, μοιάζει με άθλος.
Αλλά το μεγαλύτερο κατόρθωμα για το οποίο θέλουμε να τραγουδήσουμε όλοι μαζί την Κυριακή είναι η αφοσίωση του κόσμου και η ιστορία που θα γράψει ότι στο τοπικό ο Ολυμπιακός Βόλου 1937 είχε 2.500 κόσμο. Και αυτό δεν μπορεί να σας το στερήσει κανείς. Ολυμπιακός Βόλου 1937. Περήφανοι για τον οργανισμό”.

Βέβαια, το γήπεδο της Νεάπολης θυμίζει χωράφι για τη…….θεριζοαλωνιστική μηχανή, όπως βλέπουμε στις παρακάτω εικόνες:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΜιλουτίνοφ: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Euroleague, ήταν η καλύτερη ομάδα στο Final Four»
Επόμενο άρθροΚρήτη: Έρανος για την κηδεία του μικρού Νικόλα που πνίγηκε στην παραλία της Άρβης