Με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε ο συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης, ενώ αποκάλυψε πως βρίσκεται σε μία φάση που γερνάει και για αυτό «γράφει» με μία απίστευτα θρασύτατη νεότητα.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» λέγοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι φτιαγμένος από ανθεκτικό υλικό.

«Για να είναι τη μία μέρα στην Παλαιστίνη και την άλλη στον Ολυμπιακό, να έχει σαρώσει τις γειτονιές, δίνει ένα παράδειγμα για όσα έπρεπε να κάνουν οι υπόλοιποι. Δεν έχουμε δει ανθρώπους στην πολιτική να τρέχουν όσο αυτό το παιδί. Αν έχει τόση φιλοδοξία, μπράβο του», είπε.

«Η Αριστερά έχει γίνει σαν 18 διαμερίσματα πεταμένα στου γιαλού την άκρη. Πάμε σύμφωνα με το τι «βίτσιο» έχει ο καθένας στο μυαλό του για το τι είναι Αριστερά», είπε και συμπλήρωσε πως εκείνο που έχει σημασία είναι το μεροκάματο των ανθρώπων.

«Είναι δυνατόν να μας κυνηγάει από πίσω μία κάμερα για να δει πως κάνουμε κουμάντο τη ζωή μας; Και τότε που δεν υπήρχε η τηλεόραση και η παντοδυναμία των πρωινάδικων, οι σχέσεις των ανθρώπων ήταν τέτοιες. Ο Καραμανλής έτρωγε με τον Χατζιδάκι και τον Χορν μία φορά τον μήνα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά. 

Όπως είπε ο ίδιος, δεν θα κατέβει στην πολιτική, αν και του το έχουν ζητήσει πολλές φορές.

«Ο χειρότερος καλλιτέχνης είναι καλύτερος από τον καλύτερο πολιτικό», ήταν τα λόγια του.

Όσο για τις αντιδράσεις σχετικά με τις εμφανίσεις του Στέφανου Κασσελάκη στα μπουζούκια, ο Σταμάτης Κραουνάκης ανέφερε «καλά κάνει. Είναι πολιτικός, κατεβαίνει για πρωθυπουργός. Όπου υπάρχει ”μέλι” πάει».

To άρθρο Σταμάτης Κραουνάκης: «Καλά κάνει ο Κασσελάκης και πηγαίνει στα μπουζούκια – Είναι πολιτικός, κατεβαίνει για πρωθυπουργός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕνδιαφέρονται ή όχι οι πολίτες για τις ευρωεκλογές: Μια Σαββατιάτικη βόλτα στα περίπτερα των κομμάτων
Επόμενο άρθρο«Σπίτι Μου»: Έρχεται νέο πρόγραμμα με 2 δισ. ευρώ και για ζευγάρια 40 – 50 ετών