Σε κοινή ανακοίνωσή τους οι φορείς, ΚΕΜΕΒΟ Κάρλας, Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας (ΠΠΜ), Σ.Ε. Α/Γ Μαυροβουνίου, Σύλλογος «Ο ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ», Πολίτες Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον, Σύλλογος Φίλων ΚΕΘΕΑ, Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας, αναφέρουν:

”Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή, στην παραλία του Βόλου (μπροστά από την Τράπεζα Ελλάδος), η εκδήλωση στην οποία κάλεσαν τους πολίτες του Βόλου οι παραπάνω φορείς, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. Από νωρίτερα υπήρξε περίπτερο, διανομή υλικού, αναρτήθηκαν πανό σχετικά με τη θεματολογία της εκδήλωσης και εκφωνήθηκαν πολλά συνθήματα. Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος έχει ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή μας η οποία δοκιμάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τις πλημμύρες εξαιτίας της κλιματικής κρίσης.
Την ίδια μέρα, πλήθος οργανώσεων, επιστημονικών φορέων κλπ. οργάνωσαν εκδηλώσεις, σε όλη την Ελλάδα, μετά από πρόταση του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος. Ο γενικός τίτλος των εκδηλώσεων αυτών ήταν:
«Ημέρα Περιβάλλοντος 2024: Δεν γιορτάζουμε. Στέλνουμε σήμα κινδύνου»
Τα θέματα αιχμής της εκδήλωσης ήταν η κλιματική κρίση, η αέρια ρύπανση του Βόλου και η μη εγκατάσταση μονάδας LNG στον Παγασητικό.
Στην αρχή της εκδήλωσης απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Φώτης Λαμπρινίδης.
Στη συνέχεια ο πανεπιστημιακός Σταύρος Σακελλαρίδης μίλησε με θέμα την κλιματική κρίση, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Χρήστος Βενέτης μίλησε με θέμα την αέρια ρύπανση του Βόλου και τέλος ο Ναπολέων Κολοβός μίλησε για τη μη εγκατάσταση μονάδας LNG στον Παγασητικό”.
Μπορεί να είναι εικόνα λίμνη και κείμενο που λέει "ΗΓΗΔΕΝΕΧΕΙ FE"
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, πλεούμενο και ιστίο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα σκούτερ, μοτοσικλέτα και κείμενο
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΚύκλωμα στοιχηματισμού: Τρίτη επιστολή του προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας!
Επόμενο άρθροΑκρίβεια: «Χρυσές» οι μετακινήσεις με πλοίο – Τρεις κατώτατοι μισθοί για μια εβδομάδα ξεκούρασης