Και τρίτη επιστολή έστειλε ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας Χαράλαμπος Κωτουλόπουλος, ο οποίος ζητεί τη δικογραφία της ελληνικής εκδοχής του διεθνούς κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού για να προχωρήσει στην επιβολή πειθαρχικών κυρώσεων.

Όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open», το έγγραφο απευθύνεται στον πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Αθηνών και μέσω αυτού στη 13η τακτική ανακρίτρια, η οποία έχει στα χέρια της ολόκληρη τη σχετική δικογραφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα κοινοποιείται στον υπουργό Δικαιοσύνης, στον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού και στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου που εποπτεύει τα αθλητικά ζητήματα.

Στην επιστολή του ο κ. Κωτουλόπουλος επισημαίνει ότι ζήτησε εγγράφω ς το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας τον Ιούλιο του 2023 και έλαβε την απάντηση από τον αθλητικό εισαγγελέα Αθηνών Κώστα Σπυρόπουλο ότι η υπόθεση βρίσκεται σε πού πρώιμο δικονομικό στάδιο.

Επανήλθε προ εικοσαημέρου με δεύτερη επιστολή, αλλά ήδη ο κ. Σπυρόπουλος είχε αποστείλει όλο το φάκελο στην αρμόδια ανακρίτρια Θεοδώρα Τραϊανίδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπό αυτές τις συνθήκες ο εφέτης Χαράλαμπος Κωτουλόπουλος συνέταξε τρίτο έγγραφο, με το οποίο ζητεί το υλικό της δικογραφίας που θα του επιτρέψει να επιβάλει πειθαρχικές κυρώσεις σε ομάδες και ποδοσφαιρικούς παράγοντες.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔείτε live την ομιλία Ανδρουλάκη από τη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΗ συμμετέχοντες φορείς για την εκδήλωση της Κυριακής στο Βόλο για το περιβάλλον