Τα βλέμματα στρέφονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ξεκινούν την τελευταία εβδομάδα πριν την ευρωκάλπη από την πρωτεύουσα της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιάσει την περιουσιακή του κατάσταση κατά τον χρόνο ανάληψης της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Με αυτήν την κίνηση, όπως σημειώνουν από την Κουμουνδούρου, «αναμένεται να κλείσει το νέο κεφάλαιο τοξικότητας που επιχειρεί να ανοίξει η Νέα Δημοκρατία, αλλά και να επιβεβαιώσει τη δέσμευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για διαφάνεια και καθαρές απαντήσεις παντού και για όλα».

Επιτελείς του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδίδουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη – με αφορμή τις αναφορές του στη μη παρουσίαση του πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη- σε εκστρατεία τοξικότητας, πανικό και πολιτική χυδαιότητα. «Στα επτά ερωτήματα που του έθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, η απάντηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν μία: Φταίει το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη», λένε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης για το πόθεν έσχες του, «θα μπορούσα να περίμενα μέχρι την 1η Ιουλίου, που είναι η προθεσμία από το νόμο. Παρ’ όλα αυτά, όλα θα είναι στη διάθεσή σας. Όλα δουλεμένα. Όλα φορολογημένα στις ΗΠΑ, εκεί που έζησα. Κι εκεί, εν αντιθέσει με την Ελλάδα, δεν μπορείς να είσαι «αδιευκρίνιστος» και να κυκλοφορείς ελεύθερα».

Η ομιλία θα ξεκινήσει στις 19:30, κάτω από το Βασιλικό Θέατρο, πλησίον του Λευκού Πύργου, όπου θα έχει στηθεί εξέδρα και όχι το βαν της περιοδείας, όπως είχε συμβεί στην προηγούμενη παρουσία του στην πόλη.

Υπάρχει κινητοποίηση του κομματικού μηχανισμού, καθώς δύο πολιτικές εξορμήσεις έχουν προγραμματιστεί στην πόλη. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί από την οργάνωση μελών δικηγόρων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θεσσαλονίκης στο δικαστικό μέγαρο, με τη συμμετοχή υποψήφιων ευρωβουλευτών όπως ο Γιώργος Νούσκαλης και η Τζένη Αρσένη και η δεύτερη στο κέντρο της πόλης με τη γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Ράνια Σβίγκου, βουλευτές και υποψήφιους ευρωβουλευτές.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα μιλήσει στις 19:30, σε συγκέντρωση στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, στην Α’ προβλήτα.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧαμός με τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στον Δήμο Ρήγα Φεραίου – Επικρατέστερο σενάριο η σαλμονέλα
Επόμενο άρθροΚώστας Φορτούνης: Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βάφτισε την κόρη του