Καρέ καρέ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας φαρμακείου στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης τις κινήσεις διαρρήκτη που παραβίασε την πίσω πόρτα του καταστήματος και εισέβαλε στον χώρο, αλλά και του συνεργού του που τον ακολούθησε στη συνέχεια.

Ο πρώτος δράστης, αφού διέρρηξε την πίσω πόρτα, φαίνεται να κατευθύνεται προς την πίσω πλευρά του πάγκου και να ψάχνει στο ταμείο για χρήματα αλλά και στα πλαϊνά συρτάρια για οτιδήποτε πολύτιμο γι’ αυτόν.

Οι δύο δράστες παραβίασαν την πίσω πόρτα, έδρασαν ανενόχλητοι και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση

Στη συνέχεια, στα πλάνα φαίνεται ένα δεύτερο άτομο, ο συνεργός, να μπαίνει κι αυτός στον χώρο και λίγο μετά αμφότεροι να τρέχουν να διαφύγουν. Φορώντας τις κουκούλες και με τα μπροστινά ρολλά του καταστήματος κατεβασμένα, δρουν ανενόχλητοι καθώς δύσκολα θα γίνονταν αντιληπτοί.

Αυξάνονται οι διαρρήξεις φαρμακείων στην περιοχή

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο ιδιοκτήτης δεν είχε αφήσει αρκετά χρήματα στο ταμείο λόγω της έξαρσης κλοπών σε φαρμακεία, κάτι που κάνουν πολλοί άλλοι συνάδελφοί του που φοβούνται ότι θα είναι τα επόμενα θύματα των διαρρηκτών.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα του Δημάρχου Ζαγοράς – Μουρεσίου Κων. Καραγεωργίου με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση για τους σύγχρονους τρόπους αναζήτησης εργασίας στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου