Διαψεύδουν και από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και του Νίκου Ανδρουλάκη τη φερόμενη συμφωνία της Χαριλάου Τρικούπη με τη Νέα Αριστερά.

Συγκεκριμένα, συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη διέψευσαν κατηγορηματικά τα σχετικά δημοσιεύματα υπογραμμίζοντας πως «τα σενάρια, που είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι ανεδαφικά».

«Δεν θα επιτρέψουμε να εκφυλιστεί»

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως Το ΠΑΣΟΚ πορεύεται στο προσκήνιο και όχι με παρασκηνιακές συμφωνίες. Αυτή την ώρα προτεραιότητα είναι η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος».

Όσον αφορά τη συζήτηση για την Κεντροαριστερά οι συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ υποστηρίζουν ότι «είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν θα επιτρέψουμε να εκφυλιστεί».

Τι είπε η Νέα Αριστερά

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Νέα Αριστερά με ανακοίνωση που εξέδωσε υπογράμμιζε πως «όσοι επιχειρούν να εμπλέξουν τη Νέα Αριστερά και τα στελέχη της στους δικούς τους τακτικισμούς και σε σενάρια σύγχυσης της κοινής γνώμης, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις της Νέας Αριστεράς, θα αποτύχουν».

Η Νέα Αριστερά τόνιζε πως «ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι η κρίση του πολιτικού συστήματος και πολύ περισσότερο της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου δεν μπορεί να ξεπεραστεί με τακτικισμούς και διαρροές».

Παράλληλα επισήμανε πως «τα σενάρια περί παρασκηνιακών συζητήσεων και ακύρωσης της αυτόνομης πορείας της Νέας Αριστεράς που αντιμετωπίσαμε και προεκλογικά, είναι παντελώς αβάσιμα. Έχουμε απαντήσει ξεκάθαρα ότι για εμάς η Αριστερά δεν είναι σημαία ευκαιρίας» και πως «γελιούνται όσοι νομίζουν ότι θα εργαλειοποιήσουν τη Νέα Αριστερά για τα εσωκομματικά τους ζητήματα».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση για το νερό σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο ζητά η αντιπολίτευση – Πότε θα γίνει η συνεδρίαση στον Δ.Ρήγα Φεραίου
Επόμενο άρθροΒόλος: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα δυο άτομα – Δείτε γιατί