Με τον Πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου Η ΝΙΚΗ κ. Στέργιο Φάτση, τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΝΙΚΗΣ Βόλου κ. Βασίλη Βενέτη και το μέλος του Δ.Σ. του γυμναστικού συλλόγου Η ΝΙΚΗ κ. Στάυρο Ρούση συναντήθηκε η υποψήφια Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας κ. Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά και συζήτησαν για τα ζητήματα του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η υποψήφια Βουλευτής δήλωσε ότι η «Η ΝΙΚΗ Βόλου αποτελεί μια ιστορική ομάδα στον τόπο μας και η ιστορική της έδρα, το γήπεδό της, αποτελεί ορόσημο για τη Νέα Ιωνία. Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό οι αθλητικές της εγκαταστάσεις να είναι αναβαθμισμένες. Η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της ΝΙΚΗΣ προάγει όχι μόνο το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό αλλά και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Νέας Ιωνίας».

Οι κ.κ. Σ. Φάτσης, Β. Βενέτης και Σ. Ρούσης, ευχήθηκαν στην κ. Αντωνίου-Χουβαρδά καλή επιτυχία στον προεκλογικό της αγώνα, με την ίδια να επισημαίνει ότι για τις αθλητικές ομάδες και τους αθλητικούς συλλόγους η αναβαθμισμένη ποιότητα των υποδομών τους είναι ένα δικαίωμα αλλά και υποχρέωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

 

Προηγούμενο άρθροΠολλά έργα καθημερινά στην οδό Κ. Καρτάλη στο κέντρο του Βόλου (εικόνες)
Επόμενο άρθροΕγκαίνια του πολιτικού της γραφείου απ΄την Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά