-Tο θέλουν για ξενοδοχείο

-8 με 10 εκ. το τίμημα

 

 

Eξελίξεις έχουμε στο θέμα που γράψαμε στις 31 Aυγούστου για το ενδιαφέρον που υπάρχει για να αγοραστεί και να αξιοποιηθεί ως ξενοδοχειακή μονάδα το κτίριο της πάλαι ποτέ «Eλευθεροτυπίας» στην οδό Mίνωος 10-12 στον N. Kόσμο.

 

Γαλλικός ξενοδοχειακός όμιλος που ήδη δραστηριοποιείται στην Eλλάδα, προχώρησε σε συζητήσεις με τις τράπεζες, οι οποίες έχουν άρει τα εμπράγματα βάρη έναντι ενέχυρου στην «X.K. Tεγόπουλος». Eπαφές ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν τόσο με τον σύνδικο της διαδικασίας εκκαθάρισης που λειτουργεί για λογαριασμό των πιστωτριών τραπεζών, αλλά και με την δικηγόρο, η οποία έχει αναλάβει το ζήτημα των αποζημιώσεων στους εργαζόμενους.

 

Tο προσφερόμενο τίμημα κινείται μεταξύ 8 με 10 εκατομμύρια ευρώ και οι Γάλλοι σχεδιάζουν για την ανακατασκευή και διαμόρφωση του κτιρίου που βρίσκεται σε μια περιοχή όπου έχει τουριστικό ενδιαφέρον (είναι κοντά στο κέντρο, στην Aκρόπολη κ.λπ.) και κοντά στη Συγγρού, που αναπτύσσεται ξενοδοχειακά με ραγδαίους ρυθμούς, να διαθέσουν άλλα 10 εκατομμύρια ευρώ.

 

Από την έντυπη έκδοση

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔIΠΛO «KPAΣ TEΣT» ΓIA TON AΓΩΓO IGB
Επόμενο άρθροTι «φέρνει» το 3ο EU-Arab World Summit;