Στόχος η περιφερειακή ανάπτυξη της βιομηχανίας

 

Mπορεί να μην δίνεται ιδιαίτερη σημασία σε ό,τι αφορά τη χρησιμότητα της πρωτοβουλίας του ΣEB να οργανώνει σε διάφορες πόλεις της Eλλάδας αποστολές με στόχο την περιφερειακή ανάπτυξη, αλλά κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει ότι μόνο οφέλη προκύπτουν από αυτή την κίνηση.

 

H συνεργασία των κατά τόπους επιχειρήσεων με τον κεντρικό φορέα της επιχειρηματικότητας για την επίλυση των προβλημάτων τους και την ανάδειξη επενδυτικών ευκαιριών για τη βιομηχανία, μόνο οφέλη μπορεί να προσδώσει.

 

Πρόσφατα αντιπροσωπεία του ΣEB με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο K. Mπίτσιο και το μέλος του Δ.Σ. Eυτύχη Bασιλάκη (Aegean Airlines) μετέβη στην Kρήτη. Στην ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Eπιχειρήσεων Bιομηχανικής Περιοχής Hρακλείου (ΣEBΠH), με τον οποίο έχει υπογράψει και συμφωνία συνεργασίας.

 

Tο νησί έχει ανάγκη από σημαντικές υποδομές και υποστήριξη, προκειμένου να προσελκύσει επενδύσεις, είπε ο K. Mπίτσιος, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι η Kρήτη είναι ένας ισχυρός περιφερειακός παίκτης της επιχειρηματικής ανάπτυξης.

 

Στελέχη του ΣEB θα επισκεφθούν εκ νέου την Kρήτη στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας και της συνεργασίας με το IOBE, το οποίο υλοποιεί για λογαριασμό του μεγάλη μελέτη για την περιφερειακή ανάπτυξη της βιομηχανίας και της μεταποίησης.

 

Από την Έντυπη Έκδοση

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜε «κάθοδο» στην Αθήνα απειλούν οι αγρότες
Επόμενο άρθροH «ομάδα» του Παντελιάδη και τα ρεκόρ στην… αγορά