Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 ετών άφησε ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος και η είδηση του θανάτου έγινε γνωστή μέσω μιας ανάρτησης του ηθοποιού και προέδρου του ΤΑΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα.

«Δυστυχώς με πληροφόρησαν ότι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι από τα παλαιότερα μέλη μας του Τασεη έφυγαν από την ζωή χτες και σήμερα. Ο αγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος για πολλά χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεάτρου και ο Χρήστος Αναστασόπουλος που είχε ξεκινήσει στα μπουλούκια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Θα ετοιμάσουμε αφιερώματα για τους καλούς μας συναδέλφους», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός.

Η Ελένη Ράντου, με τη σειρά της, θέλησε να αποχαιρετήσει τον «δεύτερο πατέρα» της, όπως χαρακτήρισε τον Μπάμπη Γιωτόπουλο. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στη θεατρική επιτυχία «Κατάδικός μου» που παίχτηκε για τρεις σεζόν 2011-4 στο θέατρο Διάνα.

«Ο πολυαγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος δεν μένει πια εδώ. Καλο ταξίδι αγαπημένε μου. Ήσουν δεύτερος πατέρας για όλους μας» έγραψε συγκινημένη η Ελένη Ράντου στην ανάρτηση της στο Facebook.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Ένα σενάριο είναι οι αγώνες να γίνουν σε συγκεκριμένες πόλεις»
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός – ΗΠΑ: Άλλο μισό τρισεκατομμύριο ρίχνει η Ουάσινγκτον στην οικονομία