Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020, 22:35

Μια ιστορία πρωτοφανή ακόμα και στον ελληνικό αθλητισμό των… αμέτρητων σκανδάλων αποκαλύπτει το sdna.gr.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο σάιτ, ο εκπρόσωπος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Θεόδωρος Μαυρίδης, o οποίος είναι γνωστός από τα social media για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του και στην κρίσιμη ψηφοφορία του ΕΣΑΠ ψήφισε υπέρ του να δοθεί στα χαρτιά ο τίτλος στον Ολυμπιακό, δηλωνόταν επίσημα ως εκπρόσωπος των Πειραιωτών στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων!

Δηλαδή σαν να λέμε ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης ψήφιζε ως εκπρόσωπος μιας άλλης ομάδας και όχι του Ολυμπιακού και κατά σατανική σύμπτωση έριχνε «δαγκωτό» ό,τι συνέφερε τους ερυθρόλευκους.

Το sdna.gr παρουσιάζει ένα επίσημο έγγραφο πριν από τον αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της Volley League της σεζόν 2018-19, που περιγράφει την σύσκεψη με την ΔΕΑΒ για τα μέτρα ασφαλείας. 

Σε αυτό το χαρτί αναφέρονται οι συμμετέχοντες στην σύσκεψη και ως επίσημος εκπρόσωπος του Ολυμπιακού αναφέρεται ο κύριος Μαυρίδης Θεόδωρος, ο οποίος σήμερα δηλώνεται ως εκπρόσωπος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ως διά μαγείας ψηφίζει ό,τι συμφέρει την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό, έχοντας μάλιστα την απόλυτη στήριξη της νυν διοίκησης του συλλόγου, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα.

Πηγή: sdna.gr


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020, 22:56

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ για το Σαββατοκύριακο
Επόμενο άρθροΕπιστροφή στην αγωνιστική δράση για τις ομάδες της Μπουντεσλίγκα!