Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της 16χρονης, που βρέθηκε νεκρή μπροστά από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα. Αρχικά, φάνηκε ότι το κορίτσι αυτοκτόνησε πέφτοντας από το καμπαναριό. Ωστόσο, η οικογένειά της καταγγέλλει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. ιατροδικαστής από τη Λάρισα θα εξετάσει τη σορό της 16χρονης για να διαπιστωθεί αν πρόκειται ή όχι για εγκληματική ενέργεια.

Η οικογένεια της 16χρονης κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια και έχει προσλάβει δικηγόρο προκειμένου να προχωρήσουν οι έρευνες.
Οι γονείς έχουν ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να προσλάβουν δικό τους εμπειρογνώμονα. Επίσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλβανών, δήλωσε στην ΕΡΤ ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με την Αλβανική Πρεσβεία στην Θεσσαλονίκη και ο Πρόξενος επικοινώνησε με την Αστυνομία στα Τρίκαλα που ερευνά την υπόθεση εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.

Σημειώνεται ότι το πτώμα της 16χρονηςς βρέθηκε ακριβώς μπροστά από την είσοδο του ιερού ναού, όπου γίνονται εργασίες ανακατασκευής της οροφής, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει στέγη στην εκκλησία. Υπάρχει μία σκαλωσιά στο πίσω μέρος της εκκλησίας, ύψους περίπου 3 μέτρων, ενώ το κορίτσι βρέθηκε νεκρό μπροστά στην κεντρική είσοδο της εκκλησίας.

Ρεπορτάζ: Ελπίδα Κουτσογιάννη

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο“Diamonds of the Greek Economy 2020”:  Κορυφαία Εταιρία της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα τα ΕΛΠΕ
Επόμενο άρθροΟ ανεπαρκής ύπνος REM μειώνει τη διάρκεια ζωής