Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open, «Καλοκαίρι #not» μίλησε το πρωί της Τρίτης, ο Σταύρος Νικολαΐδης. Με τα πρώτα σχόλια των παρουσιαστών της εκπομπής να αναφέρονται στην εξωτερική νεανική εμφάνιση του 50χρονου ηθοποιού το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ανάλαφρο. «Είμαι κατηγορία Βουγιουκλάκη, όπως λέω» σχολίασε με χιούμορ ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Ο ηθοποιός που την ερχόμενη σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Star Channel, μίλησε με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια για τον τρίχρονο γιο του. «Ο Θανούλης μας έχει ισοπεδώσει όλα τα κακά» τόνισε ο ηθοποιός για τον γιο του ο οποίος ήρθε στη ζωή έπειτα από αρκετές αποβολές της γυναίκας του οι οποίες τους πόνεσαν πολύ.

Αναφερόμενος στην πανδημία του κορονοϊού και τις νέες συνθήκες που έχει επιβάλλει στην καθημερινότητα του κόσμου, ο Σταύρος Νικολαΐδης είπε: «Το δικό μου παιδί δεν το επηρεάζει άμεσα. Βλέπει κάποια πράγματα σαν παιχνίδι» και πρόσθεσε: «Φοβάμαι ότι τα παιδιά αυτής της ηλικίας θα μεγαλώσουν έχοντας συνηθίσει κάποια πράγματα τα οποία τα βλέπαμε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τι είπε στη γυναίκα του: «Να σου πω τι είπα στη γυναίκα μου προχθές; “Αν δεν είχαμε κάνει παιδί μέχρι τώρα, αυτή τη στιγμή, έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν ξέρω αν θα έκανα”. Πάντα με τρόμαζε σε τι κόσμο θα μεγαλώσει το παιδί μου αλλά δεν το περίμενα να γίνει τόσο γρήγορα, να το ζήσουμε τόσο έντονα και εμείς. Πολύ φοβάμαι ότι είμαστε ακόμα στην αρχή. Ακόμα και αν βρεθεί το εμβόλιο…».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Ερντογάν είχε ζητήσει από τους στρατηγούς του να βυθίσουν ελληνικό πολεμικό πλοίο
Επόμενο άρθροΤο αφιέρωμα της ΚΟΕ στην «εμβληματική» Αλεξάνδρα Ασημάκη