Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020, 16:44

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στο «Παρκ Ντε Πρενς» στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπασάκσεχιρ.

Ως γνωστόν το εν λόγω ματς διεκόπη στο 18ο λεπτό, καθώς οι Τούρκοι αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο, μετά από καταγγελία που έκαναν για ρατσιστικό σχόλιο εις βάρος του βοηθού προπονητή τους,  από τον 4ο διαιτητή.

Συγκεκριμένα, ο Πιέρ Γουεμπό κατήγγειλε ότι ο Κονσταντίν Κολτσέσκου από τη Ρουμανία τον αποκάλεσε «νέγρο» και ως ένδειξη διαμαρτυρίας οι φιλοξενούμενοι έφυγαν από το γήπεδο, ενώ όπως έγινε γνωστό λίγες ώρες αργότερα το παιχνίδι θα συνεχιστεί σήμερα στις 19.55 με νέα ομάδα διαιτητών από το σημείο διακοπής του (18΄).

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι Τούρκοι χάκερ την Τετάρτη χάκαραν τον λογαριασμό του Σεμπαστιάν Κολτέσκου στο instagram και έβαλαν στο προφίλ του μία φωτογραφία του Γουεμπό.

Πάντως από τη μεριά του ο Σεμπάστιαν Κολτσέσκου μιλώντας στην ιστοσελίδα Prosport της πατρίδας του και ανέφερε πως δεν είναι ρατσιστής.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Προσπαθώ να είμαι εντάξει. Δεν πρόκειται να διαβάσω καμία ιστοσελίδα αυτές τις ημέρες. Όποιος με ξέρει γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν είμαι ρατσιστής. Ελπίζω τουλάχιστον αυτό».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020, 16:58

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈρχεται σχέδιο της Κομισιόν για την ίδρυση bad banks
Επόμενο άρθροΧρηματοδότηση €2,040 εκ. σε τρεις δήμους για τη διαχείριση του μεταναστευτικού