Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021, 22:48

Ευκαιρίες σε πολλούς απ’ τους νεαρούς επαγγελματίες του Ολυμπιακού σκοπεύει να δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς στην αυριανή (03/02, 17:15) ρεβάνς με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ευρεία νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της αγρινιώτικης ομάδας στο πρώτο ματς (3-0), προσφέρει τη δυνατότητα στον Πορτογάλο τεχνικό να ξεκουράσει τους περισσότερους βασικούς του και να τους δώσει «ανάσες» για τη δύσκολη συνέχεια, χρησιμοποιώντας παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα.

Ο Μαρτίνς απέκλεισε τους Παπασταθ;oπουλο, Λαλά που δεν είναι ακόμη 100% έτοιμοι για να κάνουν το ντεμπούτο τους, ενώ εκτός της τελικής 23άδας που ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (02/02) έμειναν και οι Σα, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Μπρούμα.

Αναλυτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για το δεύτερο ματς με τον Παναιτωλικό, βρίσκονται οι: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Τσέλιος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Λιάτσος, Μασούρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Κάιπερς, Χασάν.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021, 22:52

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑν Χάθαγουεϊ: Το διαδικτυακό μίσος που δέχτηκε και πώς τη βοήθησε να γίνει πιο δυνατή
Επόμενο άρθροN. Κεραμέως στην ΕΡΤ: Οφείλουμε στα παιδιά μας να αναβαθμίσουμε το ακαδημαϊκό περιβάλλον