Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021, 16:45

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα ο αγώνας (COSMOTE SPORT 6 HD) του Στέφανου Τσιτσιπά με αντίπαλο τον Ντόμινικ Κέπφερ, για τον β’ γύρο του τουρνουά του Αμβούργου.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη, θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γερμανού (Νο. 59) προκειμένου να προχωρήσει στο τουρνουά.

Ο Κέπφερ πήρε την πρόκριση για τον β’ γύρο, επικρατώντας με 7-6(2), 2-6, 7-6(4) του συμπατριώτη του Μαξιμίλιαν Μάρτερερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο πρώτος αγώνας του «Στεφ» με αντίπαλο τον Κέπφερ, καθώς δεν έχουν κοντραριστεί ποτέ στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο αδερφός του, Πέτρος ηττήθηκαν στο διπλό με 2-0 σετ από τους Τιμ Πούετζ/Μάικλ Βίνους.

Ο αγώνας

Μουδιασμένο ήταν το ξεκίνημα του Τσιτσιπά στο παιχνίδι, με τον Γερμανό να εκμεταλλεύεται αυτό το γεγονός, κάνοντας break με το… καλημέρα, στην αναμέτρηση.

Πάντως η αντίδραση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα ήταν άμεση και στο δεύτερο game πήρε πίσω το σερβίς τους.

Στη συνέχεια ο «Στεφ» έψαξε ακόμη ένα break για να ανοίξει λογαριασμό στο παιχνίδι και στο 12ο game είχε δύο φορές σετ πόιντ, τα οποία όμως δεν μπόρεσε να το αξιοποιήσει.

Έτσι, με τον Κέπφερ να κάνει το 6-6, το σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ, όπου εκεί ο Τσιτσιπάς ήταν καταιγιστικός, κάνοντας το 1-0 στο ματς, μετά από 58 λεπτά αγώνα.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021, 19:39

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒιεϊρίνια για Λουτσέσκου, Ουάρντα και Γκαρσία!
Επόμενο άρθρο«Αν δεν γίνουν δεκτές όλες οι μεταρρυθμίσεις, αναλαμβάνετε και την ευθύνη»