Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021, 12:20

Σήμερα στις 13:30, είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη με τριμελή επιτροπή της Super League, προκειμένου να συζητηθούν τα μέτρα που αφορούν την προσέλευση στα γήπεδα, μέχρι 10% της χωρητικότητας και έως 1.000 φιλάθλους.

Οι ιθύνοντες της διοργανώτριας του πρωταθλήματος  θα ζητήσουν την αύξηση του συγκεκριμένου ποσοστού, σε αριθμό που θα επιτρέπει να εισέρχονται στα γήπεδα τουλάχιστον όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των ομάδων.

Πάντως θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει κάποια αναθεώρηση σε όσα έχουν αποφασιστεί και ανακοινωθεί από τον υπουργό, και θεωρείται δεδομένο πως τα μέτρα θα παραμείνουν σε ισχύ τουλάχιστον ως τις 16 Ιανουαρίου, ενώ σε περίπτωση που δεν τηρηθούν, τα παιχνίδια θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.

Ο υπουργός Υγείας μιλώντας το πρωί  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, επιβεβαίωσε τη μεσημβρινή συνάντηση, ενώ επισήμανε: « Καταλαβαίνω ότι οι ομάδες αυτή τη στιγμή αισθάνονται αδικημένες. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν διαρκείας και ότι πολύς νεαρός κόσμος πήγε να εμβολιαστεί μόνο για να πηγαίνει στο γήπεδο. Θα ξεκινήσουμε με αυτό το δύσκολο μέτρο. Αν κι εφόσον με τα 1.000 άτομα δείξουν και οι φίλαθλοι και οι ομάδες ότι τα μέτρα τηρούνται, είμαστε διατεθειμένοι άμεσα να συζητήσουμε και για αύξηση της πληρότητας. Θέλουμε όμως ως πολιτεία να δούμε ότι αυτό που γίνεται στα θέατρα και τα σινεμά να γίνεται και στα γήπεδα. Αν δούμε μια καλή ένδειξη στην τήρηση των μέτρων θα πάμε άμεσα σε πληρότητες που θα ικανοποιούν και τους φιλάθλους και τις ομάδες».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021, 12:30

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠιερρακάκης – Σε ένα 48ωρο πάνω από 600.000 πολίτες «κατέβασαν» τη νέα ταυτότητα στα κινητά τους
Επόμενο άρθροΠελώνη – Εντός της ημέρας ανακοινώσεις για μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων