Θύμα διάρρηξης του αυτοκινήτου της έπεσε η πρόεδρος των Τριτέκνων Μαγνησίας Σούλα Βακουφτσή, καθώς επέστρεφε από την Αθήνα στο Βόλο το απόγευμα της Δευτέρας.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ σταμάτησε στο πάρκινγκ 221 μετά τα διόδια της Μαυρομανδήλας, για την προσωπική της ανάγκη, σε λίγα δευτερόλεπτα, δύο άτομα έσπασαν με πέτρα το τζάμι του συνοδηγού του αυτοκινήτου της και της έκλεψαν την τσάντα, με χρήματα και προσωπικά της έγγραφα.
Επίσης της έκλεψαν το κινητό της τηλέφωνο, αλλά από τη βιασύνη τους να φύγουν τους έπεσε. Τον κρότο από το θόρυβο του τζαμιού του αυτοκινήτου της, αντιλήφθηκε Τούρκος οδηγός νταλίκας που άρχισε να φωνάζει. Οι διαρρήκτες πρόλαβαν και έφυγαν τρέχοντας, χωρίς να προλάβουν να της κλέψουν το λάπτοπ που βρισκόταν στο αυτοκίνητο.
«Κάλεσα από το S.O.S. την εταιρία και από το κινητό ενός άλλου οδηγού νταλίκας το 100. Μέχρι να έρθουν από την Ασφάλεια και από την εταιρεία πέρασαν 40 λεπτά. Δυστυχώς απάντηση δεν πήρα σ’ αυτά που τους έλεγα. Ρωτώ τον υπεύθυνο της εταιρείας, την οποία ενημέρωσα αναλυτικά, η προστασία ποια είναι;», τονίζει η κ. Βακουφτσή στην ανάρτησή της.

Η ίδια αναφέρει ότι η Αστυνομία που πήγε στο σημείο, της είπε να κάνει αναφορά στην Αστυνομία του Βόλου, όπως και έκανε, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας.
Όπως αναφέρει η πρόεδρος των Τριτέκνων, ζητά από την εταιρία που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο, τις φωτογραφίες που έβγαλε ο υπάλληλος, την πέτρα, το αυτοκίνητό της, την περίφραξη που ήταν χαλασμένη στην άκρη και την καταγραφή από τις κάμερες. Επίσης τονίζει ότι ενημέρωσε πως δεν είχε ούτε ένα ευρώ για να περάσει τα επόμενα διόδια της Πελασγίας και η απάντηση της εταιρείας ήταν να καλέσει οδική βοήθεια ενώ της έκλεισαν το τηλέφωνο!

Προηγούμενο άρθροτροχαίο με τραυματισμό 50χρονου κοντά στο Βόλο
Επόμενο άρθροΠληθωρισμός: Απειλή εκτροχιασμού λόγω της κρίσης στην Ουκρανία