Φωτιές μικρής έκτασης ξέσπασαν το πρωί της Τρίτης και το μεσημέρι, στην περιοχή Αλμυρού και στο Πήλιο.

Στις 11.30 το πρωί, ενημερώθηκε η Π.Υ. Βόλου για φωτιά σε υπολείμματα καλλιεργειών στις Αφέτες. Στο σημείο πήγαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα το ένα από το Π.Κ. Αργαλαστής. Εσβησαν τη φωτιά γύρω στις 3 μετά το μεσημέρι, ενώ κάηκαν υπολείμματα καλλιεργειών σε έκταση μισού στρέμματος.

Στις 2.30 το μεσημέρι, φωτιά ξέσπασε σε ελαιόκτημα στο Προμύρι. Στο σημείο πήγαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα από το Π.Κ. Αργαλαστής, που έσβησαν τη φωτιά, ενώ το σημείο που επιχειρούσαν ήταν ιδιαίτερα δύσβατο.

Τέλος, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, ενημερώθηκε το Π.Κ. Δρυμώνα για φωτιά σε ξερά χόρτα μέσα στο δάσος Κουρί του Αλμυρού. Άμεσα στο σημείο πήγαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα που πρόλαβαν τη φωτιά πριν εξαπλωθεί και την έσβησαν. Από τη φωτιά κάηκαν ξερά χόρτα σε έκταση 30 τ.μ.
Προηγούμενο άρθροΤα νέα κρούσματα κορωνο’ι’ού στη Μαγνησία και που θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Τετάρτη στη Μαγνησία
Επόμενο άρθροΑλέξης Τσίπρας: Οι παγκόσμιες εξελίξεις επιτάσσουν την προώθηση της ενταξιακής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων και ειδικά της Αλβανίας