Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022, 16:56

Έπειτα από το χθεσινό ρεπό, επέστρεψαν την Τετάρτη (13/4) στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Άρη, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (17/4, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αποδυτήρια στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου παραμένουν κλειστά, λόγω των περιστατικών κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα (ένα θετικό δείγμα το περασμένο Σάββατο και ακόμα τρία τη Δευτέρα).

Το ευχάριστο για τον Αργεντινό τεχνικό είναι ότι τέθηκε και πάλι στη διάθεσή του ο Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος δεν συμμετείχε στο νικηφόρο ματς κόντρα στην ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης, συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων του κυριακάτικου ντέρμπι τόσο ηλεκτρονικά όσο και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινές 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-18:00 & Κυριακή 10:00-19:30).

Τη σχετική ενημέρωση, μάλιστα, συνοδεύει το εξής μήνυμα προς τους οπαδούς του συλλόγου: “Συνιστούμε στον κόσμο της ομάδας μας να προμηθευτεί έγκαιρα το εισιτήριό του για την αποφυγή φαινομένων συνωστισμού και ταλαιπωρίας της τελευταίας στιγμής. Στηρίζουμε την ομάδα μας, προστατεύουμε το… σπίτι μας! Όλοι μαζί για τη νίκη!».+


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022, 17:21

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔείτε live την ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή για τα εργασιακά και τον ΟΑΕΔ
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης: Ο κατώτατος μισθός αυξάνεται σημαντικά από 1η Μαΐου – Πως θα αντιμετωπιστεί η ανεργία