Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022, 16:10

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Cosmote Sport 6) η μονομαχία του Στέφανου Τσιτσιπά με αντίπαλο τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ στον τελικό του Mallorca Championships.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης θέλει να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ισπανό, προκειμένου να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο σε τουρνουά, που διεξάγεται στο γρασίδι και να παραταχθεί με τη ψυχολογία στα ύψη στο Γουίμπλεντον, η αυλαία του οποίου θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα.

Ο «Στεφ» κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον παρθενικό του τελικό σε γρασίδι, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-4, 6-4) του Γάλλου, Μπενζαμέν Μπόνζι (Νο 56).

Στον αντίποδα ο 34χρονος Ισπανός Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ, νούμερο 20 στην παγκόσμια κατάταξη, προκρίθηκε στους «4» του τουρνουά στη Μαγιόρκα, νικώντας με 2-0 σετ (7-6, 6-2) τον Ελβετό Αντουάν Μπελιέ (Νο 303).

Οι δύο αθλητές τίθενται αντιμέτωποι για τρίτη φορά στην καριέρα τους. Στις προηγούμενες δύο νικητής αναδείχθηκε ο «Στεφ», επικρατώντας του Αγκούτ με 3-1 σετ στα προημιτελικά του Australian Open το 2019 και με 2-0 στο περσινό ATP Cup.

Και τα έξι games που έχουν παίξει πάντως ήταν κλειστά, καθώς στη Μελβούρνη ο Στέφανος κέρδισε με 7-5, 6-4, 4-6, 7-6, ενώ στο τουρνουά των εθνικών ομάδων επικράτησε με 7-5, 7-5.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022, 16:15

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕλληνοτουρκικά: «Ο Ερντογάν δεν έχει ως προτεραιότητα επεισόδιο σε ελληνικό νησί γιατί ξέρει τι θα συμβεί» λέει ο Συρίγος
Επόμενο άρθροΓιάννης Οικονόμου: Παραδέχεται ο Τσίπρας ότι ξεζούμισε τη μεσαία τάξη – «Τραμπισμός αλά γκρέκα και σκανδαλολογία»