Πολιτική συγκέντρωση για τρία χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, διοργανώνει σήμερα μετά τις 21:00 στην Ακτή ΝΟΒ, ο βουλευτής Μαγνησίας, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Μαραβέγια:

Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια από την περήφανη νίκη που κατήγαγε η Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εθνικές εκλογές και την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε έναν από τους πιο εμβληματικούς ίσως πολιτικούς ηγέτες της μεταπολίτευσης.

Από τον Ιούλιο του 2019 υλοποιούμε μεθοδικά τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Υπό την ηγεσία του Κ. Μητσοτάκη η Ν.Δ. μείωσε φόρους, ενίσχυσε τους πλέον ευάλωτους, ψηφιοποίησε το Δημόσιο και έφερε ανάπτυξη με νέες επενδύσεις και νέες δουλειές. Στον πρωθυπουργό πιστώνεται προσωπικά η μεγάλη επιτυχία των 100 δις ευρώ που εξασφάλισε για την Ελλάδα από το νέο ΕΣΠΑ, το Ταμείο Ανάκαμψης και την Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Όσο για μένα, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω για μια ακόμη φορά  την ευγνωμοσύνη μου στους χιλιάδες συμπολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν την ευκαιρία να κατέλθω για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο, εκπροσωπώντας όλο το λαό της Μαγνησίας στο ελληνικό Κοινοβούλιο.


Είναι ένα συμβόλαιο τιμής, το οποίο θα τιμήσω μέχρι το τέλος.
Με αφορμή τη συμπλήρωση 3 χρόνων διακυβέρνησης σας περιμένω τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στην Ακτή ΝΟΒ!

Προηγούμενο άρθροΑνησυχία για την Ρεγγίνα Μακέδου – Στο νοσοκομείο λίγες μέρες μετά την μεταμόσχευση
Επόμενο άρθροΠου μπορείτε να κάνετε δωρεάν rapid test σήμερα Δευτέρα