Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Στο Βόλο, έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε πανηγυρική θεία λειτουργία στον ιερό ναό του Αγίου Αρτεμίου, όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ.κ. Δαμασκηνός, ενώ παρέστησαν οι Βουλευτές Μαγνησίας, Αθανάσιος Λιούπης και Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι τοπικών αρχών.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Μιλτιάδης Αλεξάκης στην ομιλία του τόνισε:”Ο Άγιος Αρτέμιος με το παράδειγμα του ενάρετου βίου του, της αυτοθυσίας και της αυταπάρνησής του, μας καθοδηγεί και μας εμπνέει στον καθημερινό αγώνα για την ευνομία, την κοινωνική ειρήνη και την ασφάλεια των πολιτών στην πόλη του Βόλου και στο νομό μας”.

10 3 1

 

Προηγούμενο άρθροΥποτροπή ο Καββαδάς, ενοχλήσεις ο Τολιόπουλος
Επόμενο άρθροΠλειστηριασμοί: Στις 1.498 οι ρυθμίσεις κόκκινων δανείων με εξωδικαστικό μηχανισμό – Δεν τον επιλέγουν οι πιστωτές