Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022, 17:06

Η Μονακό ήταν η τελευταία ομάδα που αντιμετώπισε πριν το φάιναλ φορ του Βελιγραδίου στη Euroleague ο Ολυμπιακός πέρυσι και αύριο (27/10) θα την υποδεχτεί ξανά, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague. O αρχηγός της ομάδας του Πειραιά, Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να παίξουν σκληρά και να επιδείξουν αυτοσυγκέντρωση για να διευρύνουν σε 5-0 το αήττητο σερί τους στη Euroleague φέτος.

Αναλυτικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, δήλωσε στη Media Day, πριν από τον αγώνα με τους Μονεγάσκους:

«Οι συνθήκες δεν φέρνουν το αποτέλεσμα. Είναι σε καλή κατάσταση η Μονακό, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Απέδειξε πως είναι μία ομάδα που μπορεί να αγωνιστεί παντού. Νίκησε μέσα στην Μπολόνια, έχασε από το +19 με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Ταλαντούχα ομάδα. Πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρά και συγκεντρωμένα για να φτάσουμε στη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Η Μονακό έχει αυξήσει την ποιότητα και το ταλέντο της. Υπάρχει ίδια φιλοσοφία και στυλ, περισσότερη ποιότητα σε όλες τις θέσεις με παίκτες όπως ο Μοερμάν, ο Ντιαλό που βλέπουμε ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Έχουν πολλούς παίκτες και κάθε ένας από μας θα πρέπει να προσέξει πολύ».

Ο Παπανικολάου πάντως θέλησε, όπως και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, να υπενθυμίσει πως ακόμη είναι νωρίς και οι τέσσερις νίκες στη διοργάνωση δεν… σημαίνουν κάτι. Συγκεκριμένα, ο Παπανικολάου επισήμανε: «Έχουμε καταντήσει κουραστικοί πάνω σε αυτό το ζήτημα. Έχει γίνει κλισέ. Σίγουρα είμαστε σε καλή κατάσταση, ο Οκτώβρης όμως δεν έχει βγει ακόμη. Δεν σημαίνει τίποτα ακόμη. Δεν μπορείς να πάρεις, όμως, τον ενθουσιασμό από τον κόσμο. Η χαρά του είναι άλλο κομμάτι».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022, 17:16

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣεπόλια: Αναγνώρισε και τους τρεις – Τι κατέθεσε η 12χρονη για τους τρεις κατηγορούμενους
Επόμενο άρθροΣεπόλια: Νέες αποκαλύψεις – Ο Μίχος πουλούσε γυμνές φωτογραφίες του παιδιού για 20-25 ευρώ