Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022, 09:30

Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε τις αντιπάλους της στην πρώτη φάση του τουρνουά WTA Finals που θα διεξαχθεί στο Τέξας (31/10-7/11).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κληρώθηκε στο δεύτερο γκρουπ (Nancy Richey), μαζί με τις Ονς Ζαμπέ, Τζέσικα Πεγκούλα και Αρίνα Σαμπαλένκα. Στο πρώτο γκρουπ (Tracy Austin) βρέθηκαν οι Ίγκα Σφιόντεκ (που θεωρείται και το φαβορί), Κόκο Γκοφ, Καρολίν Γκαρσία και Ντάρια Κασάτκινα.

Η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (31/10), περίπου στις 23.30, την προσπάθειά της στο WTA Finals του Τέξας. Η 27χρονη Ελληνίδα θα αντιμετωπίσει, την Τζέσικα Πεγκούλα, την παίκτρια που της στέρησε τον τίτλο πριν από λίγες μέρες στη Γουαδαλαχάρα.

Αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού θα διεξαχθεί το άλλο παιχνίδι του Group Nancy Linchey ανάμεσα στην Ονς Ζαμπέρ και την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Στη δεύτερη μέρα του ομίλου θα αναμετρηθούν οι δύο νικήτριες και οι δύο ηττημένες.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Dickies Arena ένα γήπεδο χωρητικότητας 14.000 θέσεων, ενώ την περσινή σεζόν η Σάκκαρη είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του WTA Finals.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022, 09:30

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΨηφιακή κάρτα εργασίας: Στην τελική ευθεία η πλήρης εφαρμογή
Επόμενο άρθροΟ Μάθιου Πέρι έχει αγωνία για την κυκλοφορία του βιβλίου του με τις «πικάντικες» αποκαλύψεις για άλλες celebrities