Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022, 18:33

Στις 19:30 (Cosmote Sport 1) θα αρχίσει στην Opap Arena το σπουδαιότερο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ,

Αυτό είναι το πρώτο ντέρμπι που δίνει στο νεότευκτο της γήπεδο η «Ένωση», η οποία θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της, την ώρα που οι Θεσσαλονικείς θα επιδιώξουν να φύγουν με ένα σπουδαίο «διπλό» από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η «Ένωση» είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με τελευταία αυτή στη Βοιωτία απέναντι στον Λεβαδειακό (2-0) και φιλοδοξεί να τις κάνει επτά, προκειμένου να μειώσει και πάλι την απόστασή της από τον πρωτοπόρο, Παναθηναϊκό, που έστησε ένα μεγαλοπρεπές «πάρτι» (5-1 τον Βόλο) το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό, κάνοντας το «10 στα 10» στο φετινό πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα οι «ασπρόμαυροι» έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, με την νίκη τους επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» να διαδέχεται η εντός έδρας γκέλα (2-2) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Διαιτητής του ντέρμπι θα είναι ο Πολωνός, Ντάνιελ Στεφάνσκι. O 45χρονος διεθνής ρέφερι, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, δεν έχει σφυρίξει στο παρελθόν αγώνα της Super League. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Νταβίντ Γκόλις, Μίχαλ Ομπούκοβιτς.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κουτσιαύτης, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Πάβελ Μάλετς με τον Μπουξμπάουμ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία, Αραούχο.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα.

Ένταση με τον Λουτσέσκου στην Opap Arena!

Ένταση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου σημειώθηκε στην Opap Arena, περίπου μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη (19:30, Cosmote Sport 1) του ντέρμπι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στην αναγνωριστική βόλτα των «ασπρόμαυρων» στο νεότευκτο γήπεδο της «Ένωσης» έκανε χειρονομίες στους φίλους της ΑΕΚ να φωνάζουν περισσότερο τη στιγμή που τον αποδοκίμαζαν και χειροκροτούσε ειρωνικά, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα… αίματα στις εξέδρες.

Μάλιστα, το γεγονός ότι έδειξε να κατευθύνεται προς την πλευρά των οργανωμένων, ενεργοποίησε τόσο τους επιτελείς του ΠΑΟΚ όσο και της ΑΕΚ που έσπευσαν κοντά του, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚίνηση τώρα: Χαμός στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, ουρές χιλιομέτρων από τα Οινόφυτα
Επόμενο άρθροΘρίλερ στο Ξυλόκαστρο: Εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία – Είχε χτυπήματα στο κεφάλι