Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022, 13:10

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών ο παλαίμαχος Πολωνός επιθετικός Ιγκόρ Σιπνιέφσκι. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, της Καβάλας, του ΟΦΗ και της Καλλιθέας, άφησε την τελευταία πνοή σε ηλικία 47 ετών, όπως μετέδωσε το πολωνικό πρακτορείο ειδήσεων και αναπαρήγαγαν όλα τα μεγάλα Μέσα της χώρας το πρωί της Παρασκευής . Θεωρείτο, όταν πρωτοεμφανίστηκε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του, ωστόσο η κακή εξωγηπεδική του ζωή, και η εξάρτηση του από το αλκοόλ, δεν του επέτρεψαν να κάνει την μεγάλη καριέρα που θα μπορούσε.

Ο πρώτος σταθμός της καριέρας του στην Ελλάδα ήταν η Καβάλα (1997-98) προτού πάρει μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό στον οποίο παρέμεινε μια τριετία ως το 2001. Ακολούθως αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στον ΟΦΗ και ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι καριέρα του στην Καλλιθέα το 2002. Σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 33 ετών με την φανέλα της Μπάκενφλο στη Σουηδία

Υπήρξε δύο φορές διεθνής με την εθνική ανδρών της Πολωνίας, ενώ με τις ελληνικές ομάδες μέτρησε συνολικά 116 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 28 γκολ.

Ο Ιγκόρ  Σιπνιέφσκι πέρασε αρκετές περιπέτειες με την υγεία του τα τελευταία χρόνια λόγω του αλκοολισμού και της κατάθλιψης, ενώ εξαιτίας άλλων παραβατικών πράξεων (σ.σ. ναρκωτικά) φυλακίστηκε για κάποιο διάστημα στην πατρίδα του.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022, 13:21

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤσίπρας για υποκλοπές: Ο Μητσοτάκης να σταματήσει να κρύβεται και να δώσει απαντήσεις
Επόμενο άρθροΘεσσαλία: Με 48 έργα ύψους 1,24 δισ. ευρώ εκσυγχρονίζεται η αγροτική παραγωγή