Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022, 18:23

Ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο της εθνικής Σερβίας για τις δύο βασικές επιθετικές αιχμές της ομάδας, δέκα ημέρες πριν το εναρκτήριο παιχνίδι των «όρλοβι» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Τόσο ο αστέρας της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς, όσο και ο άσος της Φούλαμ, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και για την ώρα θεωρείται αβέβαιη η συμμετοχή τους, τουλάχιστον στο πρώτο ματς του 7ου ομίλου με τη Βραζιλία (24/11).

Στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Κατάρ, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ντράγκαν Στοϊκοβιτς, εξέφρασε την ελπίδα ότι οι δύο παίκτες θα προλάβουν την πρεμιέρα. «Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμοι και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο εκλέκτορας της εθνικής Σερβίας, προσθέτοντας: «Ελπίζω να πάνε όλα καλά, αλλά κι αν αυτό δεν συμβεί, θα βρούμε λύσεις, γι αυτό είμαστε εδώ».

«Φεύγουμε για το Κατάρ έτοιμοι και ήρεμοι, για να δείξουμε ότι η Σερβία έχει ποιότητα και ότι μπορεί να παίξει όπως επιθυμεί», τόνισε ακόμη ο Στοϊκοβιτς, που οριοθέτησε ως βασικό στόχο την πρόκριση από τον 7ο όμιλο, όπου εκτός της Βραζιλίας, μετέχουν ακόμη η Ελβετία και το Καμερούν.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022, 18:35

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΥποκλοπές: Νέα επίκαιρη ερώτηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για το Predator
Επόμενο άρθροAmazon: Σχεδιάζει να απολύσει 10.000 υπαλλήλους