Ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής μιλά για τη συνεργασία του με την Μαρίνα Σάττι στο νέο της τραγούδι «MIXTAPE», αλλά και για την πορεία της στην Eurovision.

Ο Λευτέρης Πανταζής είπε πως η φιλία του με τη Μαρίνα Σάττι κρατάει χρόνια, από μια παραγωγή που έκανε στο «Γυάλινο μουσικό θέατρο», και συμμετείχε μαζί με την Κόννυ Μεταξά και τον Τάσο Ξιαρχό.

«Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην παραγωγή αυτή πριν 10 χρόνια, τώρα είναι πρωταγωνιστές- ‘έβαλα καλό λάδι’. Η Μαρίνα τότε έλεγε τις ‘κούπες’, μου άρεσε πάρα πολύ και της είχα πει να της κάνω την παραγωγή εγώ.

Είχαμε χαθεί, με ξαναπήρε πριν την Eurovision και μου πρότεινε να συμμετέχω στο δεκάλεπτο κομμάτι που ετοίμαζε.

Τα συμφωνήσαμε, είπα τα κομμάτια μου και μόλις τέλειωσε η Eurovision την άλλη μέρα κυκλοφόρησε το “mixtape”. Είναι πολύ μόδα το concept του δεκαλέπτου. Εμείς πάντα επηρεαζόμαστε από τα ξένα ακούσματα, το κομμάτι είναι ‘μπροστά’. Αυτό είναι η Σάττι, κάνει κάτι διαφορετικό».

Αναφερόμενος στη Eurovision είπε:«Οι καλλιτέχνες πρέπει να είναι λίγο ‘τρελοί’, να δοκιμάζουν πράγματα. Επικρίθηκα πολύ όταν είχα πει το “breathless”. Ένας Άγγλος τα ελληνικά τραγούδια πώς θα τα έλεγε;. Το καλό θα ήταν η Eurovision να είναι μόνο μουσικό γεγονός. Το ‘Ζάρι’ ήταν διαφορετικό, η Μαρίνα το παρουσίασε πάρα πολύ καλά στον τελικό».

Σε σχέση με την Άντζελα Δημητρίου είπε πως ποτέ ο γονιός δεν κρατάει κακία στο παιδί του. «Έφυγε και η μανούλα της, τη θέλει την κόρη της κοντά και το εγγονάκι της. Είναι καλή μάνα η Άντζελα».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝέα Αριστερά για ακρίβεια: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο
Επόμενο άρθροΙσπανία: Kαι την επόμενη σεζόν στον πάγκο της Μπιλμπάο ο Βαλβέρδε