Η Μιράντα Λάμπερτ μόνο περηφάνια θα μπορούσε να νιώθει, αφού η δουλειά της αναγνωρίζεται από την Ακαδημία Ηχογράφησης. Στα φετινά βραβεία Grammy 2022, η τραγουδίστρια της κάντρι δεν έχει μία, ούτε δύο αλλά τέσσερις υποψηφιότητες!

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των βραβείων Grammy για το 2022, η τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και εξέδωσε μια δήλωση Τύπου για την «απόλυτη τιμή» που της έγινε.

«Πάντα θεωρούσα ένα βραβείο Grammy ως μια από τις υψηλότερες διακρίσεις που μπορείς να πετύχεις ως καλλιτέχνης», έγραψε η Λάμπερτ στη δήλωση Τύπου.

«Δημιούργησα αυτά τα τραγούδια με μερικούς από τους πιο στενούς μου φίλους, χωρίς να γνωρίζω πού θα οδηγούσαν αυτές οι συναντήσεις για την εγγραφή» έγραψε η τραγουδίστρια και προσέθεσε: «Αυτές οι υποψηφιότητες είναι απόλυτη τιμή και είμαι τόσο περήφανη που εκπροσωπώ τη μουσική κοινότητα της κάντρι με αυτή τη μουσική που σημαίνει τόσα πολλά για μένα».

Σε μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε στο Instagram της, η Λάμπερτ γιόρτασε τις υποψηφιότητες και συνεχάρη τους συνυποψηφίους της γράφοντας:

«Είναι μεγάλη τιμή που είμαι υποψήφια με μερικούς από τους καλύτερους φίλους μου. Ανυπομονώ να γιορτάσουμε μαζί τη μουσική της κάντρι. Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους. Ζαλίζομαι, είναι ώρα Grammy!»

Οι υποψηφιότητες

Η 65η απονομή των βραβείων Grammy θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες στις 5 Φεβρουαρίου και το «Palomino» της Λάμπερτ είναι υποψήφιο για το καλύτερο κάντρι άλμπουμ, ενώ τα κομμάτια του «If I Was a Cowboy» και «In His Arms» είναι υποψήφια για το καλύτερο κάντρι τραγούδι και την καλύτερη κάντρι σόλο ερμηνεία, αντίστοιχα.

Επιπλέον, η συνεργασία της με τον Λουκ Κομπς στο τραγούδι «Outrunnin’ Your Memory», είναι υποψήφια για την καλύτερη ερμηνεία σε ντουέτο/συγκρότημα της κάντρι.

To άρθρο Η Μιράντα Λάμπερτ έχει 4 υποψηφιότητες για Grammy και αισθάνεται «περηφάνια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαψόνι Λιβύης σε Δένδια: Τον έστειλαν στη Βεγγάζη… μέσω Μάλτας
Επόμενο άρθροΟ La’eeb και οι άλλες μασκότ που αγαπήσαμε…