Μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή και πρωτότυπη εμφάνιση έκανε η Ρίτα Όρα (Rita Ora) στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας. Η διάσημη τραγουδίστρια κατάφερε να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας όταν έφτασε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, αφού το look της παρέπεμπε σε… «σέξι γοργόνα». 

Για τα Βρετανικά Βραβεία Μόδας η Ρίτα Όρα (Rita Ora) επέλεξε ένα τολμηρό διάφανο φόρεμα και ένα εξίσου ιδιαίτερο μακιγιάζ. Οι φωτογραφίες της από την εκδήλωση στο Royal Albert Hall, το βράδυ της Δευτέρας (05.12.2022), είναι πραγματικά εντυπωσιακές. 

Δείτε φωτογραφίες της: 

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε βίντεο στο Tik Tok από τα παρασκήνια της προετοιμασίας της για τα Βρετανικά Βραβεία Μόδας, δείχνοντας μια ομάδα μακιγιέρ να τη μεταμορφώνει. Η Ρίτα Όρα (Rita Ora) βιντεοσκόπησε τον εαυτό της στη σουίτα του ξενοδοχείου της.

Οι μακιγιέρ, όπως φαίνεται και στο βίντεο, εστίασαν στα μάτια της διάσημης τραγουδίστριας, κολλώντας προσεκτικά προσθετικά γύρω από τα μάτια της, για να δημιουργήσει το παράξενο βλέμμα με τους ιστούς.

Δείτε βίντεο:

@ritaora British Fashion Awards 🧜🏻‍♀️ #bfa #glam #mermaid #fypシ @isamayaffrench ♬ Ritual – Tiësto & Jonas Blue & Rita Ora

https://www.tiktok.com/embed.js

Στιγμιότυπα από την «μεταμόρφωση» της Ρίτα Όρα (Rita Ora) μοιράστηκε στα social media και η makeup artist Isamaya Ffrench, χαρακτηρίζοντας το αποτέλεσμα: «Σέξι γοργόνα…». 

Δείτε φωτογραφίες:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isamaya Ffrench (@isamayaffrench)

//www.instagram.com/embed.js

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

To άρθρο Η Ρίτα Όρα ως «σέξι γοργόνα» με «αόρατο» φόρεμα στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ Σύλληψη της Αγίας Άννης από τη Μητρόπολη Δημητριάδος
Επόμενο άρθροΡήξη χιαστού ο Μπακάκης, χάνει την υπόλοιπη σεζόν