Ενθαρρυντικό και αποδοτικό ήταν το 2022 για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, μετά από δύο χρόνια δυσκολίας με την πανδημία, όπως ανέφερε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή, ο Χάρης Σιούρας πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΕΠΑΠ.

Η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου προσφέρει θεραπευτικά προγράμματα σε περίπου 100 παιδιά, ενώ ξεκίνησε και το Τμήμα Βρεφών που μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες για βρέφη από 4 μηνών. Σύμφωνα με τον κ. Σιούρα, το 2022 η ΕΛΕΠΑΠ επανήλθε στην κανονικότητα, συνεχίζοντας να τηρεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα, γιατί και ο Covid είναι εδώ και με τις άλλες ασθένειες και τη γρίπη που κυκλοφορεί στα μικρά παιδιά τους τελευταίους 1-2 μήνες.

«Είναι μια χρονιά που κλείνει με θετικό πρόσημο, παρόλο που η κοινωνική ευαισθησία, κλονίστηκε το τελευταίο διάστημα με όλα αυτά που ακούγονται. Εμείς συνεχίζουμε. Η νέα χρονιά που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο (θεραπευτική ή σχολική χρονιά) βρήκε την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου να προσφέρει υπηρεσίες σε 95-100 παιδιά, κατανεμημένα το καθένα με το πρόγραμμά του. Το 2023 μας βρίσκει να έχουμε στα θεραπευτικά μας προγράμματα περίπου 100 παιδιά, όλων των ηλικιών, ενώ ξεκίνησε δειλά – δειλά και το Τμήμα Βρεφών και μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες σε παιδιά από 4 μηνών», τόνισε ο πρόεδρος του Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΘέμης Αδαμαντίδης: Η πρώτη αντίδραση για την εμπλοκή του ονόματός του στο κύκλωμα κοκαΐνης
Επόμενο άρθροΥποψήφιος βουλευτής θα είναι ο Βασίλειος Κωστέτσος – «Θέλω να κάνω πράγματα για τον τόπο μου»