Ξεχωριστή σημασία έχει για τη μεγάλη οικογένεια των Αποφοίτων Παιδοπόλεων η φετινή ετήσια συνάντησή τους, καθώς πραγματοποιείται μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, στις 11.00 το πρωί, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία, στο Valis Resort and Spa, στην Αγριά Βόλου ο Σύλλογος Αποφοίτων Παιδοπόλεων πραγματοποιεί την καθιερωμένη Ετήσια Χειμερινή Συνάντηση Αποφοίτων Παιδοπόλεων.

Στην αρχή κάθε χρόνου, στο πλαίσιο της Ετήσιας Χειμερινής Συνάντησης, θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, ο οποίος και θα ευλογήσει την βασιλόπιτα και τους παριστάμενους Αποφοίτους από πολλά μέρη της Ελλάδας.

Επί πλέον ο Σύλλογος, έχει θεσμοθετήσει, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2010, να τιμάται ένα πρόσωπο, το οποίο με τις ενέργειές του, ως Παιδοπολίτη της χρονιάς.

Προηγούμενο άρθροΟ Χρ. Τριαντόπουλος στην Κωνσταντινούπολη για την απονομή βραβείων του 2 ου Διεθνούς Διαγωνισμού Φωτογραφίας «Νικόλαος Μαγγίνας»
Επόμενο άρθροDiscoverEU: Ταξιδιωτικές κάρτες για 47.700 νέους 18 ετών