Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Βόλου εν όψει του κρίσιμου αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Αρη στη Θεσσαλονίκη.

Το ευχάριστο για τον προπονητή του Βόλου Κώστα Μπράτσο είναι ότι στη διάθεσή του βρίσκεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Φελίπε Πιρές, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να πάρει και χρόνο συμμετοχής, ή, ακόμα και να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Μοναδικό σοβαρό πρόβλημα για τον Ελληνα τεχνικό παραμένει η έλλειψη του πολυτιμότατου Τάσου Τσοκάνη, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για το ματς με τον Αρη είναι οι εξής:Κλέ’ι’μαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Μπαριέντος, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Πιρές Τσιρίνος, Γκάγκι, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Ο Βόλος βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας της σούπερ λιγκ με 29 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Αρη, ο οποίος έχει τον επαναληπτικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την προσεχή εβδομάδα και 6 περισσότερους από τον 7ο Ατρόμητο. Στόχος του Βόλου είναι η παραμονή στην πρώτη εξάδα και η συμμετοχή του στα χρυσοφόρα, από οικονομικής απόψεως, με φιλάθλους των ”μεγάλων” ομάδων, play offs, κάτι απόλυτα εφικτό για φέτος. Σαν δεύτερη προσδοκία είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Προηγούμενο άρθροΠικάσο – Εθνική πινακοθήκη: Ελεύθερος με βραχιολάκι ο δράστης της «κλοπής του αιώνα»
Επόμενο άρθροManeskin: Το συγκρότημα που κέρδισε την Eurovision το 2021 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου – Παντρεύτηκαν μεταξύ τους