Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε Δημοτικό σχολείο της Λαμίας όταν, ένας μικρός μαθητής έφτυσε το νερό που πήγε να πιει από το μπουκάλι, γιατί ήταν πολύ πικρό. Ένας από τους δασκάλους του σχολείου που ήταν στο δίπλα στον μαθητή τον προέτρεψε να μην πιει άλλο νερό από το μπουκάλι και να πιει από τη βρύση του σχολείου.

Λίγες ώρες αργότερα, ένα άλλο παιδάκι από την ίδια τάξη με τον μικρό μαθητή, εξομολογήθηκε στη μητέρα του ότι, το μεσημέρι στο σχολείο μαζί με έναν ακόμη συμμαθητή του, έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό του άλλου παιδιού!!!!!!!!!

Η αντίδραση της μητέρας ήταν άμεση καθώς ειδοποίησε την οικογένεια του μικρού, οι γονείς του οποίου το μετέφεραν στο νοσοκομείο της πόλης όπου παραμένει εδώ και τρεις ημέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr, η ποσότητα της ουσίας που έφτασε στον οργανισμό του μικρού μαθητή ήταν τέτοια που ευτυχώς δεν δημιούργησε σοβαρά προβλήματα.

Εξίσου σοκαριστική ήταν και η απάντηση που έδωσαν τα μικρά παιδιά όταν ρωτήθηκαν «γιατί» έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό του συμμαθητή τους. Η απάντησή τους ήταν: «Γιατί θέλαμε να του κάνουμε κακό».

Ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Ευθύμιος Γκούμας, δήλωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό: «Ακολουθήσαμε όλα τα προβλεπόμενα. Ενημερώσαμε όπως έπρεπε. Τα παιδιά και οι γονείς ήδη παρακολουθούνται από ψυχολόγο».

Προηγούμενο άρθρο«Πιέζοντας τα όριά μας να τιμήσουμε την Ελλάδα στην παγκόσμια σκηνή»
Επόμενο άρθροΠόπη Τσαπανίδου: «Επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας – Δεν έγινε ούτε ένας πλειστηριασμός»