Πρόσφατη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα το ”Χαμόγελο του Παιδιού” για τον Κωνσταντίνο Μπιμπίκο, 53 ετών, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 21 Ιανουαρίου από τη Νέα Μάκρη Αττικής.

Όπως γνωστοποίησε το ”Χαμόγελο του Παιδιού” την Παρασκευή, επειδή προέκυψαν νέες πληροφορίες για το τι φορούσε ο 53χρονος Κωνσταντίνος Μπιμπίκος την ημέρα της εξαφάνισής του στη Νέα Μάκρη, καθώς και πιο πρόσφατη φωτογραφία, προχώρησε στην αναδημοσίευση της είδησης ως εξής:

”Στις 21 Ιανουαρίου 2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νέας Μάκρης, ο Κωνσταντίνος Μπιμπίκος, 53 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Μπιμπίκου στις 30/01/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Αναλυτικότερα, ο Κωνσταντίνος Μπιμπίκος φορούσε πορτοκαλί φούτερ, καφέ μπουφάν, ανοιχτό μπλε τζιν παντελόνι και άσπρα αθλητικά παπούτσια. Εχει ύψος 1,68 μ. είναι αδύνατος με μακριά μαύρα μαλλιά τύπου ράστα και καστανά μάτια”.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής ”Missing Alert app” όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Προηγούμενο άρθροΠόπη Τσαπανίδου: «Επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας – Δεν έγινε ούτε ένας πλειστηριασμός»
Επόμενο άρθροΤο in στη συναυλία αλληλεγγύης στους καλλιτέχνες έξω από το Εθνικό Θέατρο