Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κλέλια Πανταζή και ο σύζυγός της. Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής είναι έγκυος για τρίτη φορά.

Η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος έχουν ήδη δυο αγοράκια ενώ και το τρίτο τους παιδί, θα είναι αγόρι, όπως αποκάλυψε η Ολυμπιονίκης στο «MEGA Καλημέρα».

Όταν το ζευγάρι έμαθε ότι έρθει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί σοκαρίστηκαν, ωστόσο ένιωσαν ευλογημένοι. «Ήθελα πάντα οικογένεια. Μικρή έλεγα ότι θα έχω δύο κόρες, τελικά ήρθαν δυο γιοι», δήλωσε η Κλέλια Πανταζή.

«Ο άντρας μου μου λέει ότι θα με έχουν βασίλισσα. Ανακοίνωσα στον άντρα μου ότι είμαι έγκυος ξανά την ημέρα γενεθλίων του μεγάλου γιου μας. Στην τρίτη εγκυμοσύνη ο άνδρας μου αντέδρασε σαν να του ανακοινώνω την πρώτη, ήταν πολύ χαρούμενος», πρόσθεσε.

«Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα μία αποκόλληση και εκεί κατάλαβα πόσο θέλω και το τρίτο παιδί.

Δεν ζυγίζομαι καθόλου, το βλέπω από τα ρούχα μου, έχω βάλει τα λιγότερα κιλά σε αυτή την εγκυμοσύνη.

Ο άντρας μου είναι υπέροχος και αυτός είναι ο λόγος που τολμάω το τρίτο παιδί. Εάν μπορούσε και να θηλάσει, θα το έκανε», ανέφερε η Κλέλια Πανταζή.

   

Η Ολυμπιονίκης ανακοίνωσε με ανάρτηση στο Instagram ότι είναι έγκυος ξανά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Pantazi (@klelia_pantazi)

 

«Boom. Τι να σας γράψω τώρα κ εγώ..Η πρώτη εικόνα μιλάει από μόνη της… Σας ευχαριστώ όλους πολύ πολύ για τις ευχές!» έγραψε η Κλέλια Πανταζή κάτω από τις οικογενειακές φωτογραφίες που «μαρτυρούσαν» την προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

To άρθρο Η Κλέλια Πανταζή αποκάλυψε το φύλο του παιδιού που περιμένει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠοιοι μπορούν να βγουν στη σύνταξη πριν από τα 67 έτη
Επόμενο άρθροΑίτηση ανάκλησης στη ΡΑΕ για το LNG από τον Ν. Παπαπέτρο