Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελέας Ανηλίκων για τη διερεύνηση των συνθηκών μετά την φρικτή μαρτυρία του 17χρονου για τις καταστάσεις που επικρατούν στις φυλακές της Κασσαβέτειας.

Η ασφάλεια Βόλου ανέλαβε την υπόθεση των καταγγελιών για καθημερινούς ξυλοδαρμούς και  κατά συρροή ομαδικό βιασμό ανήλικου κρατούμενου από συγκρατούμενούς του. Στην επιφάνεια από το πουθενά βγήκε χθες η καταγγελία 17χρονου κρατούμενου, ο οποίος μόλις βγήκε από τις φυλακές ενημέρωσε τους γονείς του για τις φρικτές καταστάσεις που βίωνε καθημερινά, με τους γονείς σε κατάσταση σοκ να τον παροτρύνουν να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία.

Μάλιστα, ο 17χρονος εξετάστηκε τόσο από ιατροδικαστή όσο και από παιδοψυχολόγο, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να επιβεβαιώνουν σε μεγάλο βαθμό τους ισχυρισμούς του.

Ο 17χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive δεν έχει βγει από το σπίτι του από τη μέρα που αποφυλακίστηκε, αποκάλυψε ότι τον βίαζαν σχεδόν κάθε βράδυ για περίπου 15 ημέρες μέχρι που αποφυλακίστηκε. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του νεαρού, ο ίδιος δεν ήταν ο μόνος που στοχοποιούταν και βασανιζόταν από αυτή τη “συμμορία” των πέντε ατόμων που προκαλούσαν τόσο φρικτά περιστατικά στις φυλακές.

Προηγούμενο άρθροΘύμα απάτης ηλικιωμένος από τον Αλμυρό – Έχασε 335.000 ευρώ
Επόμενο άρθροΠανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη: Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 5 Μαϊου 2023