Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως μετά την καταγγελία του 17χρονου πρώην κρατούμενου ότι τον βίαζαν κάθε βράδυ στο κελί του στις φυλακές Κασσαβέτειας Βόλου. Ο νεαρός από το Ηράκλειο, ο οποίος για περίπου έξι μήνες παρέμεινε έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης νέων, υποστήριξε ότι εκεί έζησε τις χειρότερες στιγμές της ζωής του. Η μητέρα του 17χρονου, αποκάλυψε πώς έμαθε για το φρικτό γεγονός.

Στις 20 Μαρτίου η γυναίκα κατήγγειλε στην Ασφάλεια Ηρακλείου όσα της είχε περιγράψει ο γιος της. Το αγόρι κλήθηκε να δώσει κατάθεση παρουσία ψυχολόγου, ενώ εξετάστηκε από ιατροδικαστή.

«Η ερώτηση που του έκανα εγώ ‘δεν παρουσιάστηκε κάποιος φύλακας; Γιατί; Δεν σε άκουσαν να φωνάζεις απ’ τον πόνο, απ’ όλα τα σχετικά;’ Και μου λέει ”μαμά, αυτοί κάθονταν έξω στο τραπέζι, με τα πόδια τους πάνω στις καρέκλες. Και δεν εμφανιζόταν κανείς”» αποκάλυψε η μητέρα του θύματος στο Mega.

Η γυναίκα ξέσπασε και προκάλεσε τους υπεύθυνους του σωφρονιστικού καταστήματος να βγουν και να μιλήσουν.

«Τους καλούσε κάθε μέρα ο σύζυγός μου και του έλεγαν ότι το παιδί είναι καλά» είπε η ίδια.

Τόσο οι γονείς του 17χρονου όσο και το ίδιο το παιδί, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των ατόμων που τον κακοποίησαν, ενώ η οργή ξεχειλίζει για εκείνους που δεν τον προστάτευσαν.

Ο 17χρονος, σύμφωνα με τη μητέρα του, σχεδόν δύο μήνες μετά την αποκάλυψη των όσων φέρεται να έζησε, αποφεύγει να βγει μόνος από το σπίτι και ζητά πάντα τους γονείς του να είναι εκεί.

Πηγή:protothema

Προηγούμενο άρθροΚαταπέλτης ο δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου για την κακοποίησή του στις φυλακές Κασσαβέτειας
Επόμενο άρθροΔιακομματική επιτροπή: Πως θα γίνει η τηλεμαχία (debate) των πολιτικών αρχηγών για τις εκλογές