Καθαρή εντολή νίκης ζήτησε από τη Λάρισα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, σε ανοιχτή προεκλογική πολιτική ομιλία μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, το απόγευμα της Δευτέρας 8 Μα’ί’ου.

Ο κ. Ανδρουλάκης επιτέθηκε σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ζήτησε από τη νεολαία να γυρίσει την πλάτη στον κ. Μητσοτάκη, μιλώντας για απαξίωση και περιφρόνηση του πρωθυπουργού προς τη νεολαία, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ότι, ως αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορεί να πείσει για το διαφορετικό.

Ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι το κράτος δεν είναι κανονικό, που προστατεύει τον πολίτη και έχει διαφάνεια στους θεσμούς, επισημαίνοντας ότι, μετά την τραγωδία στα Τέμπη δεν ακούσαμε ένα συγγνώμη για το πως αυτός ο μοιραίος σταθμάρχης βρέθηκε σ’ αυτή τη θέση κι αναρωτήθηκε τι έκανε η δικαιοσύνη. Δεσμεύτηκε ότι, αν βρεθεί στην κυβέρνηση, θ’ αλλάξει το πελατειακό κράτος και θα εξετάσει ακόμη και την ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ.

Αναφερόμενος στον αγροτικό τομέα, δήλωσε ότι, στόχος του είναι να μείνουν στο Θεσσαλικό κάμπο, όσο γίνεται περισσότεροι νέοι άνθρωποι και να αυξηθεί ο πληθυσμός όταν το δημογραφικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του τόπου.

Ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε ακόμα, για κατάργηση της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις, για προστασία της πρώτης κατοικίας και για ανάπτυξη του ΕΣΥ.

Αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή σημείωσε: “Δεν μπορώ να διανοηθώ πως υπάρχουν στη χώρα μας νέα άτομα που θα ψήφιζαν Κασιδιάρη. Η θέση τους είναι και θα είναι στο σκοτάδι και τη φυλακή. Γιατί ο κ. Μητσοτάκης επέτρεψε τρία χρόνια να κάνουν προεκλογική εκστρατεία μέσα από τις φυλακές; Ο κ. Τσίπρας είχε θράσος να ψαρέψει ψήφους και δεν ψήφισε το νόμο για να μη συμμετέχουν οι νεοναζιστές στις εκλογές”.

Τέλος, ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τους συγκεντρωμένους να στηρίξουν το κόμμα του για τη μεγάλη αλλαγή.

Στο τέλος της ομιλίας, ο κ. Γιάννης Μαλάκος ανέφερε τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ σε όλη τη Θεσσαλία.

 

Προηγούμενο άρθροΕμφατικό «διπλό» παραμονής στο «Άμεξ» για την Έβερτον, 5-1 την Μπράιτον
Επόμενο άρθροΗ ΑΕΚ μπορεί να αισθάνεται πρωταθλήτρια στη Σούπερ Λιγκ-Νίκησε τον Αρη-Εχασε ο Παναθηνα’ι’κός