Στην Πάτρα πραγματοποιεί προεκλογική ομιλία σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Δείτε την ομιλία:

«Στις 21 Μαΐου κάναμε το πρώτο βήμα, στις 25 Ιουνίου συνεχίζουμε δυνατά, κάνοντας το δεύτερο βήμα» είπε στην αρχή της ομιλίας του από την Πάτρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Καλώ κάθε δημοκρατικό πολίτη να μας στηρίξει για να έχει η Νέα Δημοκρατία έναν ισχυρό αντίπαλο και όχι έναν χρυσό χορηγό» τόνισε και αναφερθείς στις κάλπες της Κυριακής υπογράμμισε: «Απέναντι μας δεν έχουμε κίνδυνο ακυβερνησίας αλλά αλαζονείας της ΝΔ και της ασυδοσίας».

«Τα σημάδια ήδη έχουν φανεί για το ποιο είναι το μέλλον της χώρας υπό τον κ. Μητσοτάκη: Απαξίωση του ΕΣΥ, της δημόσιας εκπαίδευσης και επιβάρυνση της μεσαίας τάξης. Ανάχωμα είναι το ΠΑΣΟΚ στην ατιμωρησία που θα συνεχίσει με τη ΝΔ στην εξουσία» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της Ροδόπης, τονίζοντας: «Γίναμε θεατές σε μία ακραία διχαστική κατάσταση για τη Θράκη. Η ΝΔ χρησιμοποιεί ευαίσθητα ζητήματα για να διχάσει, μιμούμενη τακτικές του Καμμένου και του Τσίπρα. Δεν επιτρέπεται να υπάρχει βουλευτής που να μη σέβεται τη συνθήκη της Λωζάνης».

«Κάποιοι πρέπει να πληρώσουν για τους 57 νεκρούς στα Τέμπη»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο σημερινό πόρισμα για την τραγωδία στα Τέμπη, λέγοντας ότι τα τρένα κινούνταν τυφλά, χωρίς τηλεδιοίκηση, κάτι που είχε επισημάνει η Αρχή Διαφάνειας πολύ καιρό πριν αλλά «ο αρμόδιος βουλευτής, ο κ. Καραμανλής είχε κρατήσει το πόρισμά της στο συρτάρι».

«Κάποιοι πρέπει να πληρώσουν για τους 57 νεκρούς στα Τέμπη. Θα τους κρίνει η δικαιοσύνη και όχι η εκλογική τους περιφέρεια» τόνισε.

«Ο πληθωρισμός της αισχροκέρδειας τρώει το εισόδημα του λαού και τα αντιμετωπίζουν με συνεχή “pass”. Η ΝΔ συνεχίζει στον δρόμο που οδήγησε τη χώρα στα μνημόνια και κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για παλαιοκομματισμό και λαϊκισμό» τόνισε.

Ο κ. Ανδρουλάκης συνέχισε την ομιλία του αναφερθείς στις ελλείψεις του ΕΣΥ με τις καθυστερήσεις των ασθενοφόρων και τις αναμονές στα χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία. «Θα τα αλλάξουμε όλα» δεσμεύτηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Η Παιδεία είναι ο μοχλός της κοινωνικής δικαιοσύνης και γι’ αυτό μιλάμε για το εθνικό απολυτήριο, τα σχολεία στήριξης και όλες τις δομές για ευκαιρίες για όλα τα ελληνόπουλα» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Το μεγαλύτερο ζήτημα της χώρας είναι το δημογραφικό» τόνισε στη συνέχεια και απαρίθμησε τα κίνητρα που θα δώσει το ΠΑΣΟΚ για την επίλυση του προβλήματος. «Θέλουμε να μειώσουμε το κόστος διαβίωσης με τα ενοίκια. Επαναλαμβάνω τον στρατηγικό μας στόχο για 150.000 κοινωνικές κατοικίες στα πρότυπα Ισπανίας, Πορτογαλίας, Αυστρίας, Γερμανίας και Ιταλίας» είπε μεταξύ άλλων.

«Ο λαός ψήφισε τον Μάιο με τον φόβο μην έρθουν τα χειρότερα»

«Ο λαός δεν επέλεξε στις προηγούμενες εκλογές έχοντας στο μυαλό του την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο αλλά με τον φόβο μην έρθουν τα χειρότερα, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ. Να γκρεμίσουμε τον μηχανισμό του φόβου και να διαμορφώσουμε τον μηχανισμό της ελπίδας για τα καλύτερα» υπογράμμισε.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝέος διαγωνισμός για την παραχώρηση του πάρκινγκ της οδού Φιλελλήνων στο Βόλο
Επόμενο άρθροΑνέσυραν από το βυθό στο λιμάνι του Βόλου καροτσάκια, ποδήλατα, πατίνια, μηχανές σκαφών ακόμη και ελαστικά αυτοκινήτων!