Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Ιουνίου το σχολικό έτος 2022-2023 και στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Βόλου, όπου η χαρά για το υπόλοιπο καλοκαίρι συνυπήρξε με το συγκινητικό ”αντίο” στον επί 5 χρόνια Διευθυντή του σχολείου Απόστολο Βακρατσά(κάτω σειρά ανάμεσα στις….γυναίκες του), που συνεχίζει ως εκπαιδευτικός για έναν ακόμα χρόνο στο 10ο Γυμνάσιο Βόλου, μέχρι να συνταξιοδοτηθεί και σε 3 εκπαιδευτικούς που αποχαιρετούν το σχολικό βίο για ν’ απολαύσουν στιγμές ξεκούρασης μέσα από την ”ολοκλήρωση κύκλου εργασιών”, κοινώς, συνταξιοδότηση.

Πρόκειται για την καθηγήτρια αγγλικών Ελένη Καλλιάρη(δίπλα στο δεξί χέρι του Διευθυντή), την καθηγήτρια καλλιτεχνικών Μυρτώ Κα’ι’οπούλου (δεύτερη σειρά, των καθήμενων κυριών, η διοπτροφόρος), που είναι απολύτως βέβαιο ότι θα αφιερωθεί στη μεγάλη αγάπη της τη φωτογραφία και τον καθηγητή μαθηματικών Γιάννη Παπαδημητρίου ( δεύτερη σειρά όρθιος αριστερά) ο οποίος, ως δάσκαλος πολεμικών τεχνών θα αποβάλλει το στρες με λίγα……χτυπήματα παραπάνω, στο σάκο βέβαια, καθώς είναι ένας απόλυτα ήρεμος και καλοσυνάτος κύριος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ετσι ολοκληρώνονται κύκλοι σχολικής ζωής, γλυκιάς και απαιτητικής, όμορφης και συναρπαστικής, ενδιαφέρουσας και προκλητικής.

Καλό καλοκαίρι με υγεία και πολλές ανέμελες στιγμές. Ο Σεπτέμβριος είναι κοντά……..

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υ.Γ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι, κάποιες στιγμές ακούστηκε η στιχομυθία:

Ερ. ”Πως θα περάσετε το καλοκαίρι συνάδελφε”;

Απ. ”Στα λουτρά”.

Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιωθεί ο συγκεκριμένος διάλογος…….Αλλωστε, δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι, τα μέλη της συγκεκριμένης παρέας έχουν κάνει το……”εμβόλιο της νεότητος” κι απ’ ότι φαίνεται δεν έχει……παρενέργειες. Η μήπως όχι;;;;;;;;;;;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Συγγραφή: Νίκος  Βητσόπουλος-Μετέχων στις παραπάνω φωτογραφίες…….εκτός της τελευταίας φυσικά (προς αποφυγήν παρξηγήσεων).

 

Προηγούμενο άρθροΟ Ηλίας Κασιδιάρης αποφυλακίζεται τον Φεβρουάριο 2024
Επόμενο άρθροΗ Μαντόνα δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι και κάνει συνεχώς εμετούς