Στη δημοσιότητα έδωσε το αρχηγείο της Αστυνομίας τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του 23χρονου που είχε συλληφθεί το βράδυ της 9ης Ιουνίου 2023 για την απόπειρα βιασμού 69χρονης στη Σκάλα Ωρωπού.

Πρόκειται για τον Ishaq Adil του Shahzad και της Zatoon, γεννηθέντα την 4-11-2000 στο Πακιστάν. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)

Στόχος της δημοσιοποίησης των στοιχείων του, που έγινε κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, είναι να βρεθούν τυχόν και άλλα θύματά του.

Όπως αναφέρεται από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ «επειδή η παραπάνω αξιόποινη πράξη προσβάλλει το έννομο αγαθό της ανθρώπινης αξίας και της γενετήσιας ελευθερίας και αυτοδιάθεσης, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη του παραπάνω εγκλήματος σε βάρος και άλλων θυμάτων και την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας σε σχέση με το διερευνώμενο έγκλημα.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22950-39430 του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Η επίθεση στην 69χρονη

Σύμφωνα με την ο 23χρονος  το μεσημέρι της Πέμπτης, 8 Ιουνίου, στην παραλία Αγίου Κωνσταντίνου Ωρωπού, προσέγγισε την 69χρονη και με σωματική βία την ακινητοποίησε με σκοπό να την βιάσει

Η γυναίκα αντιστάθηκε και κατάφερε να απελευθερωθεί με τον 23χρονο να διαφεύγει από το σημείο με ηλεκτρικό πατίνι.

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες όπου στο σημείο της επίθεσης εντοπίστηκε ασύρματο ακουστικό.

Καταγγελίες και από άλλες δυο γυναίκες

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, άλλες δύο γυναίκες είχαν καταγγείλει ότι την ίδια μέρα σε κοντινή περιοχή ακολουθήθηκαν απειλητικά από άτομο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι με προφανή σκοπό τη διάπραξη παρόμοιων πράξεων, ο οποίος τράπηκε σε φυγή μετά τις έντονες λεκτικές αντιδράσεις τους.

Τον πρόδωσε το ασύρματο ακουστικό

Στο πλαίσιο αναζητήσεων και ελέγχων ατόμων που προσομοίαζαν με το δράστη, εντοπίστηκε ο 23χρονος, το κινητό τηλέφωνο του οποίου συνδέθηκε με το εν λόγω ακουστικό.

Ακολούθως, οδηγήθηκε στο τμήμα όπου εξακριβώθηκε η εμπλοκή του και αναγνωρίστηκε από όλες τις γυναίκες.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το ηλεκτρικό πατίνι που χρησιμοποιούσε ο 23χρονος για τις μετακινήσεις του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροApple: Η χρηματιστηριακή αξία ξεπέρασε και πάλι τα 3 τρισ. δολάρια
Επόμενο άρθροΟ Ηλίας Κασιδιάρης αποφυλακίζεται τον Φεβρουάριο 2024