Ένα μυστήριο που ήταν προγραμματισμένο κι άλλο ένα που ήταν… έκπληξη! Διπλή χαρά απόψε (30.06.2023) για την Ελεονώρα Μελέτη και τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Η Ελεωνόρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης είχαν αποφασίσει να βαφτίσουν σήμερα το απόγευμα την κόρη τους. Η βάφτιση θα γινόταν στη θάλασσα, την οποία αγαπούν τόσο η παρουσιάστρια του MEGA όσο και ο σύζυγός της.

Αυτό ήταν ο μυστήριο που ήταν προγραμματισμένο. Υπήρξε όμως κι ένα δεύτερο που ήταν… έκπληξη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappit.gr, η Ελεωνόρα Μελέτη δέχτηκε την πρόταση του Θοδωρή Μαροσούλη να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο! Ήταν μια αυθόρμητη απόφαση, η οποία «σφράγισε» την αποψινή μέρα για το ζευγάρι.

Η κόρη τους, που πριν από μερικούς μήνες έγινε πέντε ετών, πήρε δυο ονόματα: Αλεξάνδρα – Ωκεανίς.

«Θέλουμε να βαφτίσουμε την Αλεξάνδρα στη θάλασσα και έτσι μάλλον θα πάμε για το καλοκαίρι. Μέσα στη θάλασσα θα τη βαφτίσουμε. Πάντα το θέλαμε και οι δύο. Είμαστε άνθρωποι της θάλασσας» είχε πει πρόσφατα η Ελεονώρα Μελέτη.

Νονές της μικρής νεοφώτιστης ήταν η αδελφή του Θοδωρή Μαροσούλη, Ιωάννα και η κολλητή φίλη της Ελεονώρας Μελέτη, Κατερίνα Στρατοπούλου.

Αφού έγινε η βάπτιση της Αλεξάνδρας, έγινε και το δεύτερο μυστήριο της βραδιάς, ο θρησκευτικός γάμος της Ελεονώρας Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Ραγδαίες εξελίξεις δρομολόγησε η παραίτηση Τσίπρα – Συνεδριάζει η ΠΓ – Σενάρια και ζυμώσεις
Επόμενο άρθροΗΠΑ: Τον Νοέμβριο αναμένεται η πρώτη εκδίκαση αγωγής για το φάρμακο Zantac